Batuhan Şanlı
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
E malum hava sıcak dışarısı alev atıyo pc nin fanları hep en yüksekte bunun zararı olurmu
otomatik yap daha sağlıklı olurE malum hava sıcak dışarısı alev atıyo pc nin fanları hep en yüksekte bunun zararı olurmu
fan hızını nasul ayarlıyorsun?E malum hava sıcak dışarısı alev atıyo pc nin fanları hep en yüksekte bunun zararı olurmu
Kanka benim kasanın kumandası var 3 modu var yavaş orta hızlı diye ben hep hızlıda kullanıyomfan hızını nasul ayarlıyorsun?
Benim kasanın kumandası var ordan ayarlıyorum nasıl otamatik yapabilirimotomatik yap daha sağlıklı olur
bu Kumanda mıKanka benim kasanın kumandası var 3 modu var yavaş orta hızlı diye ben hep hızlıda kullanıyom
![]()
Bundan var bendebu Kumanda mı
bende de bu kumanda var fan hızını ayarlayabiliyor muyuz ? ben fan'a bastığımda ya dönme yerini değişiyor sağa yada sola olacak şekild.Bundan var bende
Bunlar senin için sorun değilse yazın kasanın fanlarını en yüksekte tutabilirsin ama cpu ve gpu fanları otomatik olsunFazla ses yapar ve hızlı tozlanır.
Bende (fan+) ya basınca fan hızı artıyo 3 kademelibende de bu kumanda var fan hızını ayarlayabiliyor muyuz ? ben fan'a bastığımda ya dönme yerini değişiyor sağa yada sola olacak şekild.
peki on düğmesinin altındaki ne işe yarıyor bende de var ondanBundan var bende
auto tuşunu deneyinBundan var bende