Fanlarım PWM kablosu farklı yapılmış. Bunu anakarta nasıl takabilirim

EmircanTR

80+
Reaksiyon skoru
9
Sorunum Başlıktaki gibi bu kabloyu nasıl anakartamı takabilirim bilgisi olan var mı ?

Ekler

• IMG_20251110_164729.webp
    IMG_20251110_164729.webp
    439.6 KB · Hit: 18
  • IMG_20251110_164740.webp
    IMG_20251110_164740.webp
    485.9 KB · Hit: 18
bu led kablosu sakın anakarta falan takmaya çalışma yakarsın fanı anakarta takılmıyor bu. pwm kablosu değil led kablosu. başka bir çıkış daha olması lazım yoksa kontrolcüye ya da zincirleme takılması için böyle yapmışlardır.

bu led kablosu sakın anakarta falan takmaya çalışma yakarsın fanı anakarta takılmıyor bu. pwm kablosu değil led kablosu. başka bir çıkış daha olması lazım yoksa kontrolcüye ya da zincirleme takılması için böyle yapmışlardır.
evet bütün hepsi birbirine bağlı daha sonra 1 adet argb kablosu ve sata yazan bi kablo var sanırsam psu dan gelen kabloyu takmak için ama ben anakarttan kontrol etmek istiyorum psu dan güç vermek istemiyorum nasıl yapabilirim

evet bütün hepsi birbirine bağlı daha sonra 1 adet argb kablosu ve sata yazan bi kablo var sanırsam psu dan gelen kabloyu takmak için ama ben anakarttan kontrol etmek istiyorum psu dan güç vermek istemiyorum nasıl yapabilirim
pwm kontrol yapamazsın o fanları. satadan takıcaksın kendi halinde takılıcaklar.

pwm kontrol yapamazsın o fanları. satadan takıcaksın kendi halinde takılıcaklar.
hiç mi fanın ayarını yükseltip alçaltamam ek bir kablo ile anakarta bağlama şansım yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,413
Üyeler
184,308
Son üye
DonanımBOYs
Geri