Neler Yeni

Fanların Hepsi Aynı Şekilde Yanıyor

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Çoklayıcı veya seri bağlama yaptığın için tüm fanlara aynı renk komutu gidiyor. Kasanda ikinci ARGB yuvası varsa farklı kombinasyonlar deneyebilirsin.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Hocam jrgb soketleri var ama fanlar argb olduğu için jrainbow soketlerine takmam lazım diye biliyorum, ondan da 2 tane var. Fakat ben arctic'in kablosunu da doğrudan jrainbow soketine taktım, 3 tane fan olmasına rağmen üçü de farklı renklerde yanıyor. Yani bir şekilde hangi çoklayıcı kullanıldıysa kasa fanları için de ondan lazım.

Bilen arkadaşlar ne tarz bir çoklayıcı gerektiğini yazabilirse sevinirim.
Evet doğru biliyorsun. JRGB bildiğin RGB. JRainbow ise ARGB. Ne akla hizmetse sanki başka bir haltmış gibi firmalar standartlaşmış isimler yerine kendi isimlendirmelerini kullanıyor. Madem iki tane ARGB girişin var. 1 ve 3 numaralı fanı birinci girişe, 2 numaralı fanı ikinci girişe tak. Böylece asenkron bir görüntü elde edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Argb kontrolcüsü almanızda fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Hocam argb kontrolcüsü bu dediğim işe yarar mı? İnternetten biraz bakındım, bütün fanlara aynı sinyali gönderiyor demişler, aynı sinyali çokluyor yani.
Kontrolcüden kontrolcüye değişir o. Örnek olarak Xigmatek Cy120 Argb fanların birbirinden bağımsız yandığını bu videoda görebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom