Eren Tandoğan
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
İşlemcinin fanını takmadan kasayı 5 6 kez çalıştırıp kapattım Windows vs yok sadece biosa girmek için açtım işlemci yanmış mıdır
100 derece olup kendini koruma amaçlı sistemi kapatır.İşlemcinin fanını takmadan kasayı 5 6 kez çalıştırıp kapattım Windows vs yok sadece biosa girmek için açtım işlemci yanmış mıdır
Bios ekranı gelmedi bu yüzden mi acaba ama kasanın diğer bileşenleri çalışıyorduFazla ısınır , sonucunda ise PC kendini korumaya alır.
İşlemcinin stok fanı işteFan mı soğutucu mu? Fansız biraz durur ama soğutucusuz sakın kullanma.
Kendini kapatma gibi bir durum söz konusu olmadı100 derece olup kendini koruma amaçlı sistemi kapatır.
Kapandıktan hemen sonra tekrar açmayı denediysen hali hazırda 100 derece sıcaklığa yakın olduğu için hiç açılmamış olabilir. Kolay kolay yanmaz. Yanması için dengesiz bir watt yüklemesi olması lazım. Yanı kısa devre yapması lazım.Bios ekranı gelmedi bu yüzden mi acaba ama kasanın diğer bileşenleri çalışıyordu
Yani yanmamıştır değil miKapandıktan hemen sonra tekrar açmayı denediysen hali hazırda 100 derece sıcaklığa yakın olduğu için hiç açılmamış olabilir. Kolay kolay yanmaz. Yanması için dengesiz bir watt yüklemesi olması lazım. Yanı kısa devre yapması lazım.
Yanmamıştır kanka. İçin ferah olsun.Yani yanmamıştır değil mi