Neler Yeni

Fantastik evrenlere aşırı derecede bağlanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Bruce
Neden böyle bir konu açmak istedim tam bilmiyorum ama bunun yüzünden geceleri uyuyamıyorum. Mesela yeni bir diziye başlamak istiyordum ve Supernatural’e başladım. Normalde kötü ruhlar hakkında ki her şeyden nefret ederim. Konuşulduğu alandan kaçarım. Ama bu diziyi izlemeye başladıktan sonra değiştim. Cinler , şeytanlar hakkında her şeyi araştırmaya başladım ve bu beni hiç etkilemedi. Normalde bu tür şeylerden korktuğum için geceleri ağlayan biriyim. Ama bu diziden sonra cin çağırma gibi saçma şeyleri bile denedim. Daha 2 gün önce başladım 49 bölüm izledim ve duramıyorum. Her yaptığım şeyi etkiliyor. Şeytanları gerçekten varsayıyorum ve önlem alıyorum onlara karşı 😕. Ne yapsam bilmiyorum. Bunun yüzünden ders çalışamıyorum. Fantastik evrenlerdeki her karaktere bağlanıyorum. Harry Potter , Stranger Things , Witcher ve DC‘deki bazı karakterlerin evrenleri ve kendileri de buna dahil. Biraz zaman geçsin geçer diyemiyorum da. Gerçek olmaları için yalvarıyorum. Sevdiğim evrenlerdeki karakterleri düşünüyorum. Onlarla birlikte savaşmayı düşünüyorum. Psikoloğa görünmek istiyorum ama ailem ne der bilmediğim için buraya bir sormak istedim. Aynı şeyi yaşayan var mı ? Gerçekten yardımcı olabileceklere teşekkür ederim.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Fantastik olsun olmasın bir şeyler anlatmaya çalışan her dizi/film beni de etkiliyor.
Ayrıca kişiliğimizde önemli rol oynuyorlar bence.
O yüzden izleyeceğimiz içeriklere özen göstermeliyiz.
Holdingli dizilerle zihninizi kirletmeyin mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bende supernaturala başlamayı düşünüyorum önerirmisin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Bruce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fantastik olsun olmasın bir şeyler anlatmaya çalışan her dizi/film beni de etkiliyor.
Ayrıca kişiliğimizde önemli rol oynuyorlar bence.
O yüzden izleyeceğimiz içeriklere özen göstermeliyiz.
Holdingli dizilerle zihninizi kirletmeyin mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bende supernaturala başlamayı düşünüyorum önerirmisin?
Kesinlikle başlamalısın bence. Karakterlere (Sam özellikle) düştüm bildiğin 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,071
Üyeler
166,872
Son üye
helalolsun
Top Bottom