Fantech Revolver III alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
585
SELAMUN ALEYKÜM
ps dızlım gamepad arıyorum fakt asırı az secenek mevcut bu model ıle fantech nova 2 arasında kaldım fakat nova 2 125hz calısıyormus revolver 3 1000hz aralarındakı fark hıssedılır derecemı veya baska ps dızılım gamepad onerılerınız varsa acıgım (butce 2000.2500)

SELAMUN ALEYKÜM
ps dızlım gamepad arıyorum fakt asırı az secenek mevcut bu model ıle fantech nova 2 arasında kaldım fakat nova 2 125hz calısıyormus revolver 3 1000hz aralarındakı fark hıssedılır derecemı veya baska ps dızılım gamepad onerılerınız varsa acıgım (butce 2000.2500)

Hocam ps dizilim istiyorum ne ben ne kardeşim bu xbox dizilimi sevmiyoruz.

Anladım hocam, arkadaşın dediği gibi revolver III senin icin daha iyi olacaktır, ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan 1600 liraya geliyor bilgin olsun.
tesekkur ederım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nova 2 alınmaz yanı dımı tasarımı daha hosuma gıtmıstı ama neyse.

ALEYKÜMSELAM CANIM KARDEŞİM.
Alınır evet, Fantech'in farklı ürününü kullanıyorum benzer segmentte ve memnunum. AMA VE LAKİN bu iş don seçmeye benzer, en iyi ELLEYİNCE anlarsın.

ALEYKÜMSELAM CANIM KARDEŞİM.
Alınır evet, Fantech'in farklı ürününü kullanıyorum benzer segmentte ve memnunum. AMA VE LAKİN bu iş don seçmeye benzer, en iyi ELLEYİNCE anlarsın.
aynen ya ımkanım olsa ellemek cok ısterım gercek hakıkı secım o olur ıste ama sansa kalıyor ısımız boylede artık 🤣

Geri