AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Fc3 te yaklaşık 20 saatim var ve her saniyesinde çok keyif aldım 4 alınır mı 40tlnin hakkını verir mi?
İlerd kaldırılmicağı ne malum arkadas belki sürekli benim olsun istiyorKanka senin yerinde olsam xbox game pass alırdım hem 4 var hemde 5 30 TL bide
Kanka sen o musunİlerd kaldırılmicağı ne malum arkadas belki sürekli benim olsun istiyor
Evde olsam yıllık gamepass alırdım ama maalesef yurtta kalıyorum ve eve 2 haftaya 1 bazen ayda bir gidiyorum o yüzden o benim için pek ekonomik olmuyorKanka senin yerinde olsam xbox game pass alırdım hem 4 var hemde 5 30 TL bide
Game pass'da nasıl farcry var? Ben aldım adam akıllı bf, fifa hariç oyun yok. PC bu arada.Kanka senin yerinde olsam xbox game pass alırdım hem 4 var hemde 5 30 TL bide
Kanka 5 var adam akıllı bakmamışsındır yada gözünden kalmıştırGame pass'da nasıl farcry var? Ben aldım adam akıllı bf, fifa hariç oyun yok. PC bu arada.
Kanka 5 50 tl şu an ona bakılabilir sarıyor yani 5 daha önde 4ten ama sonuçta hepsi ubisoftun oyunu yani tekrar kaçınılmazFc3 te yaklaşık 20 saatim var ve her saniyesinde çok keyif aldım 4 alınır mı 40tlnin hakkını verir mi?
Hikaye bakımından hangisi daha iyiKanka 5 var adam akıllı bakmamışsındır yada gözünden kalmıştır
Kanka 5 50 TL şu an ona bakılabilir sarıyor yani 5 daha önde 4ten ama sonuçta hepsi ubisoftun oyunu yani tekrar kaçınılmaz
Kanka 4 oynamadım yalan yok ama şuda aşikar ki far cry serisinden hikaye beklemek çok doğru olmaz gibi ama sen bilirsin tabiHikaye bakımından hangisi daha iyi
3 oynadım ben de sadece hikayesi sarıyordu yani merak ederek oynuyordum aynısı var mıKanka 4 oynamadım yalan yok ama şuda aşikar ki far cry serisinden hikaye beklemek çok doğru olmaz gibi ama sen bilirsin tabi
5 ben oynadım bitirdim genel olarak eğlenceli sarıyor
Adam akıllı nasıl oyun yok?Game pass'da nasıl farcry var? Ben aldım adam akıllı bf, fifa hariç oyun yok. PC bu arada.
seriyi bitireceksen al hatta ubisofta indirim olursa ordan al ben 20 tl ye r6 + farcry 5 aldımFc3 te yaklaşık 20 saatim var ve her saniyesinde çok keyif aldım 4 alınır mı 40tlnin hakkını verir mi?