3 var bedava olduğu zaman almıştım ubisoft çin üstünden.Bildiğim kadarıyla Far Cry 5 Goldun içinde Far cry 3 te var. Far cry 5 i 100 saatten fazla oynama hayalin varsa Gold alabilirsin ancak oyunu seversen de Far cry new dawn almak isteyeceksin muhtemelen.
İstediğini al
Bana 40 TL'ye ne kadar farklılık sunuyor new dawn?Bildiğim kadarıyla Far Cry 5 Goldun içinde Far cry 3 te var. Far cry 5 i 100 saatten fazla oynama hayalin varsa Gold alabilirsin ancak oyunu seversen de Far cry new dawn almak isteyeceksin muhtemelen.
İstediğini al
çok büyük bir fark yok aynı oyunun farklı texture giydirilmiş ve testere silahı eklenmiş versiyonu new dawn. Üs geliştirme mekaniği var ama o kadar gereksiz ve kötü ki bir + olarak göremiyorum.Bana 40 TL'ye ne kadar farklılık sunuyor new dawn?
Hikaye fenan boşver hatta etkinlikler ve lootlancak şeyler bakımından neyi dğeişik?
Hikaye umrumda değil pek aynı oyuna sırf hikayeli diye ekstra para dökmenin anlamaı kalmadı saolun10 TL farka değer gibi New Dawn 10-11 saatlik hikaye deneyimi sunuyor. Arkadaşın dediği gibi oyun aynı oyun fark yok. Far Cry serisini seviyorsan New Dawn'ı da al.