Neler Yeni

Far Cry 5 + Far Cry New Dawn Deluxe Edition Bundle mi Far Cry 5 Gold mu?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,368
10 TL fark var aralarında Hikaye oynamam gibi öyle hemen bitirip aradan çıkartıcam genelde açık dünyada takılırım sila modifiye ederim eğlencesine kamp basarım.

Bildiğim kadarıyla Far Cry 5 Goldun içinde Far cry 3 te var. Far cry 5 i 100 saatten fazla oynama hayalin varsa Gold alabilirsin ancak oyunu seversen de Far cry new dawn almak isteyeceksin muhtemelen.

İstediğini al

Bildiğim kadarıyla Far Cry 5 Goldun içinde Far cry 3 te var. Far cry 5 i 100 saatten fazla oynama hayalin varsa Gold alabilirsin ancak oyunu seversen de Far cry new dawn almak isteyeceksin muhtemelen.

İstediğini al
3 var bedava olduğu zaman almıştım ubisoft çin üstünden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstediğini al
Bana 40 TL'ye ne kadar farklılık sunuyor new dawn?
Hikaye fenan boşver hatta etkinlikler ve lootlancak şeyler bakımından neyi dğeişik?

Bana 40 TL'ye ne kadar farklılık sunuyor new dawn?
Hikaye fenan boşver hatta etkinlikler ve lootlancak şeyler bakımından neyi dğeişik?
çok büyük bir fark yok aynı oyunun farklı texture giydirilmiş ve testere silahı eklenmiş versiyonu new dawn. Üs geliştirme mekaniği var ama o kadar gereksiz ve kötü ki bir + olarak göremiyorum.

10 TL farka değer gibi New Dawn 10-11 saatlik hikaye deneyimi sunuyor. Arkadaşın dediği gibi oyun aynı oyun fark yok. Far Cry serisini seviyorsan New Dawn'ı da al.

10 TL farka değer gibi New Dawn 10-11 saatlik hikaye deneyimi sunuyor. Arkadaşın dediği gibi oyun aynı oyun fark yok. Far Cry serisini seviyorsan New Dawn'ı da al.
Hikaye umrumda değil pek aynı oyuna sırf hikayeli diye ekstra para dökmenin anlamaı kalmadı saolun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,414
Üyeler
173,187
Son üye
okeanos5858
Geri