ronaldo123cr7
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
Far cry 5 gold edition (yani içinde far cry 3 de var) steamde 60 tl. Sizce alınır mı?
Son düzenleme:
far cry 3 yok muydu ben aldığımda far cry 3 vardıFar cry 5 gold edition (yani içinde far cry 4 de var) steamde 60 TL. Sizce alınır mı?
4. oyun yok.Far cry 5 gold edition (yani içinde far cry 4 de var) steamde 60 TL. Sizce alınır mı?
Doğru hocam 3 yazacağıma 4 yazmışımfar cry 3 yok muydu ben aldığımda far cry 3 vardı
Hocam far cry serisini hiç oynamadım direkt 3 ve 5'i oynasam hikaye kısmında sorun yaşar mıyım? Yani oyunlar birbirleriyle çok bağlantılı mi?4. oyun yok.
olsaydı ben almıştım.
Far Cry 3 deluxe Edition verilir onun yanında.
He bu arada fiyatı bu piyasalara göre bence bedava.
yaşamazsın ama en iyi oyunlar benim için 3 4 ve primal dır kesin bu üçünü oynaDoğru hocam 3 yazacağıma 4 yazmışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam far cry serisini hiç oynamadım direkt 3 ve 5'i oynasam hikaye kısmında sorun yaşar mıyım? Yani oyunlar birbirleriyle çok bağlantılı mi?
Yani ben 5. oyunda bir hikaye oldğunu bilmiyorum bir tane adam var 3 kardeşler işte hepsine 4 görev o kadar.Doğru hocam 3 yazacağıma 4 yazmışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam far cry serisini hiç oynamadım direkt 3 ve 5'i oynasam hikaye kısmında sorun yaşar mıyım? Yani oyunlar birbirleriyle çok bağlantılı mi?