Neler Yeni

Far Cry 6 linç rehberi

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Abi ben bu Far Cry 6 kadar boş bir oyun daha görmedim nasıl olur da 12 sene önceki oyundan bile daha kötü oyun yaparlar. Oyunda yapay zeka adına hiçbir şey yok cyberpunk u beğenmezdim ama onların yapay zekası bile bundan saha iyi. Sıradan tabanca ile gidip tüm kaleyi alabiliyorum böyle bir şey olabilir mi ya? grafikler desen trailerdeki gibi değil değişik duruyo . Oyunu 4 gün zorlanarak oynadım oda hami belki ılerledıkce duzelir diye ama yok abi sildim dayanamadım. FC5 bundan bin kat daha iyiymiş onu beğenmiyorduk.

majorw0w

80+ Silver
Abi ben bu Far Cry 6 kadar boş bir oyun daha görmedim nasıl olur da 12 sene önceki oyundan bile daha kötü oyun yaparlar. Oyunda yapay zeka adına hiçbir şey yok cyberpunk u beğenmezdim ama onların yapay zekası bile bundan saha iyi. Sıradan tabanca ile gidip tüm kaleyi alabiliyorum böyle bir şey olabilir mi ya? grafikler desen trailerdeki gibi değil değişik duruyo . Oyunu 4 gün zorlanarak oynadım oda hami belki ılerledıkce duzelir diye ama yok abi sildim dayanamadım. FC5 bundan bin kat daha iyiymiş onu beğenmiyorduk.
Hahah berbat oyun hep aynı tür görevler. Zorlanarak bitirdim.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Ahmet Deniz
fc3 ten sonra hiç bir fc oyunu almadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Ben daha önce farcry oyunu oynamadım.İlk defa gamepassten farcry 6 indirip oynayayım dedim.Grafik olarak büyülendim ama abi çok sıkıcı biyerden sonra.Orayı ele geçir bu adamı öldür bu kadar yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,690
Üyeler
163,537
Son üye
HEİSENBERGc3
Top Bottom