Neler Yeni

far cry primal ı iade etmeli miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hamza Asa
primal aldım ancak ilk 1 saat sarmadı steam üzerinden aldığım için iade etsem mi kararsız kaldım devamında oyunda herhangi bir aksiyon oluyor mu oyun çok sakin ve gerçeksiz geldi. Sizce iade edeyim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak elimde far cry 3 te var daha oynamadım

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Şahsi olarak primal benim sevdiğim bir oyun değildi. İade edebilirsin sarmadıysa. Üçüncü oyunu ise oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Far Cry serisinde nadir olan şeyler var. Serinin diğer oyunlarına nazaran düzgün bir ana karakteri var, kötü adamı da baştan savma değildir. Hatta illaki denk gelmişsinizdir internette. Oyuna başlamadan önce Vaas için (kötü adam) çekilmiş mini bir dizi var ona da bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, toplamda yarım saat kadar sürüyor olmalı.

The Semih

80+ Gold
primal aldım ancak ilk 1 saat sarmadı steam üzerinden aldığım için iade etsem mi kararsız kaldım devamında oyunda herhangi bir aksiyon oluyor mu oyun çok sakin ve gerçeksiz geldi. Sizce iade edeyim mi?

ek olarak elimde far cry 3 te var daha oynamadım
Far cry 3 güzel oyun ama popüler kültür hype etkisine girmişler oyunu oynamayanda övüyo sağda solda :D Primalı iade etme bu devirde oyun iade etmek saçmalık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hamza Asa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsi olarak primal benim sevdiğim bir oyun değildi. İade edebilirsin sarmadıysa. Üçüncü oyunu ise oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Far Cry serisinde nadir olan şeyler var. Serinin diğer oyunlarına nazaran düzgün bir ana karakteri var, kötü adamı da baştan savma değildir. Hatta illaki denk gelmişsinizdir internette. Oyuna başlamadan önce Vaas için (kötü adam) çekilmiş mini bir dizi var ona da bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, toplamda yarım saat kadar sürüyor olmalı.
teşekkür ederim far cry serisine uzağım far cry 3 iyi olduğunu biliyordum ve oynayacağım. Primal yüzünden ön yargı oluşacak ve 3ü oynamayacaktım primalı iade edip far cry 3 e başlıyacağım. Tekrardan teşekkürler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hamza Asa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Far cry 3 güzel oyun ama popüler kültür hype etkisine girmişler oyunu oynamayanda övüyo sağda solda :D Primalı iade etme bu devirde oyun iade etmek saçmalık.
dostum o zaman ilk olarak far cry 3 ü bitireyim sonra sararsa primalı oynarım iade etmek evet mantıklı değil çünkü 600 küsür iken ben indrimle 200 tl ye almıştım. Şu an iade mantıklı gelmedi. Oynayan bi arkadaşa sordum silah dışında ortamın saracağını söyledi primal için ve farc cry 3ü kesinlikle oyna dedi.

dostum o zaman ilk olarak far cry 3 ü bitireyim sonra sararsa primalı oynarım iade etmek evet mantıklı değil çünkü 600 küsür iken ben indrimle 200 TL ye almıştım. Şu an iade mantıklı gelmedi. Oynayan bi arkadaşa sordum silah dışında ortamın saracağını söyledi primal için ve farc cry 3ü kesinlikle oyna dedi.
bende onun dediğini uygulayacağım

Top Bottom