Sistemi İade etmeli miyim ?

Awerquan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
585
Arkadaşlar yarın elime Ultima-11400 hazır sistemi ulaşıcak ancak aklıma bir soru takıldı. Aldığım sistemi iade edip Abdullah abinin çıkaracağı sistemi beklemeli miyim? Yoksa iade etmeden bu sistemle devam etmeli miyim?

Şu anda elimde gtx950m olan bir laptop var.

Arkadaşlar yarın elime Ultima-11400 hazır sistemi ulaşıcak ancak aklıma bir soru takıldı. Aldığım sistemi iade edip Abdullah abinin çıkaracağı sistemi beklemeli miyim? Yoksa iade etmeden bu sistemle devam etmeli miyim?

Hayir gayet iyi sistem almissin fiyatlar artabilir kullan

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Yok yok iade etme sistem güzel fiyatlar artar hala

Hayir gayet iyi sistem almissin fiyatlar artabilir kullan
Aslında 3060 bana fazlasıyla yetecek bir ekran kartı ancak abdullah abi 13k civarına 5600x+6700xt gibi bir şey çıkarabilirse çok güzel olabilir.

fiyatlar artar dostum sistemin güzel

Aslında 3060 bana fazlasıyla yetecek bir ekran kartı ancak abdullah abi 13k civarına 5600x+6700xt gibi bir şey çıkarabilirse çok güzel olabilir.
Bence al iade etme degmez

bunun garantisi yok iade ettin diyelim. 16 ya çıakrdı ne yapacaksın ozmn

hiç sanmıyorum böyle bir durumda herkesin alabileceği olabildiğince uygun bütçeli bir şey yapar tahminimce

Üzgünüm ama iade edemezsin ki etme zaten. Aldığın sistem gayet güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,558
Üyeler
187,209
Son üye
boraereny
Geri