konusu açılmıştı bunun. Far cry 5 gold edition alırsan far cry 3 de geliyorNays ile 48,60 TL
İndirimler şu şekilde;Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oyunu bende almayı düşünüyorum da alınır mı?
Alınırsa listeden hangisini almam lazım?
Normalde alınır mı? konusu açıcaktım fakat indirim konuları temmuz ayından kalma olduğu için (karşıma çıkanlar), indirim konusu açayım dedim.konusu açılmıştı bunun. Far cry 5 gold edition alırsan far cry 3 de geliyor
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
60 tl ye alınır benceNormalde alınır mı? konusu açıcaktım fakat indirim konuları temmuz ayından kalma olduğu için (karşıma çıkanlar), indirim konusu açayım dedim.
🔥İndirim - Far Cry 5 ve 3 / 60TL
Arkadaşlar bu konuyu fiyat hatası olabileceğini düşündüğüm için açmak istedim, daha önce far cry 6'da fiyat hatası olmuştu ve 1-2 saat içinde düzeltmişlerdi. Faydalanmak isteyenler faydalanabilir far cry 3 şuan 330tl, gold edition aldığınızda far cry 3 kütüphanenize ekleniyor.forum.donanimarsivi.com
Konusu açıldı
görmemiştim teşekkürler.🔥İndirim - Far Cry 5 ve 3 / 60TL
Arkadaşlar bu konuyu fiyat hatası olabileceğini düşündüğüm için açmak istedim, daha önce far cry 6'da fiyat hatası olmuştu ve 1-2 saat içinde düzeltmişlerdi. Faydalanmak isteyenler faydalanabilir far cry 3 şuan 330tl, gold edition aldığınızda far cry 3 kütüphanenize ekleniyor.forum.donanimarsivi.com
alıyorum şimdi hocam. teşekkürlerben aldım hocam seneye oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gold edition al alacaksan