Oynanış bakımından çok iyi de beni çok çabuk sıktı. Oyun kendini tekrar ediyor hep sadece bölge al ilerle falan ayda yılda bir açıyorumVoidu'da şu anda 80TL'ye satılıyor. Oyunların 600-700 ve daha fazlaya satıldığı bir dönemde fiyatı çok uygun.
Oynayan veya izleyen varsa parasını hak eden bir oyun mu?
Kötü oyun bana göre. 40 tl.ye gelmişti bana ubisoft dan. Türkçe Yaması gpt ceviri. Hikaye yarım yamalak biliyorum. 1.yllda en fazla 6 saat oynamisimdir. Alinmaz. Başka birsey al. Ucuz diye oynamiyacagin oyunu alma.Voidu'da şu anda 80TL'ye satılıyor. Oyunların 600-700 ve daha fazlaya satıldığı bir dönemde fiyatı çok uygun.
Çoğu kişi aynı fikirde. Haftaya Sons of The Forest çıkacak, parayı ona ekleyeyim o zaman.Kötü oyun bana göre. 40 TL.ye gelmişti bana ubisoft dan. Türkçe Yaması gpt ceviri. Hikaye yarım yamalak biliyorum. 1.yllda en fazla 6 saat oynamisimdir. Alinmaz. Başka birsey al. Ucuz diye oynamiyacagin oyunu alma.
kanka korsan oyun önermiyoruz ya hani mining yapıyor diye adam zaten bu riski göze aldıysa korsanı silip enayi gibi para vermez.Oyun güzel alabillirsin çok ikilimde kaldıysan korsan indirip dene hoşuna giderse al
Korsana gerek yok, kısa süreliğine ücretsiz olacakmış. Belki indirip denerim.Oyun güzel alabillirsin çok ikilimde kaldıysan korsan indirip dene hoşuna giderse al
bedava oldu diye bir haber görmüştüm 4 günlüğüne doğru mu bakmadımVoidu'da şu anda 80TL'ye satılıyor. Oyunların 600-700 ve daha fazlaya satıldığı bir dönemde fiyatı çok uygun.