Neler Yeni

Farcry 6 Türkçe yama varmı

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Far cry6 Türkçe yama varmı
Makine çeviri hocam ücretsiz

nousfurkan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam

nousfurkan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam indirme butonunu göremedim ben

VeloceRR

80+ Bronze
hocam indirme butonunu göremedim ben
ben de steamden aldım yama arıyorum kaç gündür arkadaşın attıgı linkte sadece üye olup yorum yaparak indirme linki acılıyor ama üye olamıyorsun discorddan onay istiyor attıkları discord linki de kırık.
Bi makine çevirisi buldum o da cok kötü ya

nousfurkan

80+ Bronze
ben de steamden aldım yama arıyorum kaç gündür arkadaşın attıgı linkte sadece üye olup yorum yaparak indirme linki acılıyor ama üye olamıyorsun discorddan onay istiyor attıkları discord linki de kırık.
Bi makine çevirisi buldum o da cok kötü ya
link kırık değil simdi girdim cozdum ındırdım googleye sıtenın adını yaz ve dıscorda gir

nousfurkan

80+ Bronze
Nasıl indirdigini anlatır mısın dostum
dediğim gibi discorda gir orda solda kanallaradan bul o ıstediği kanalı ordan yonlendiriyo seni al ordan kodu sonra siteye kodla kaydol onayla mailden sonra yenile sayfayı git yamaya yorum yap sonra indir yazan yerin altında cıkıyor link

VeloceRR

80+ Bronze
dediğim gibi discorda gir orda solda kanallaradan bul o ıstediği kanalı ordan yonlendiriyo seni al ordan kodu sonra siteye kodla kaydol onayla mailden sonra yenile sayfayı git yamaya yorum yap sonra indir yazan yerin altında cıkıyor link
kanallardan nasıl bulucam o kanalı yok bende işte onu diyorum. Kanalın davet linki kırık verdikleri.

Top Bottom