hocam bence yenısını alın zaten aşırı dandık bır mouseBir farenin altındaki kauçukları nereden bulabilirim? Fare modeli logitech m170 buna uygun kauçuk yoksa bile herhangi bir kauçuk bu fareye uyarlanabilir mi?
Güzel soru varmı öyle bir şey hiç bir fikrim yok bulamassanda arkadaş cevaplamış zatenBir farenin altındaki kauçukları nereden bulabilirim? Fare modeli logitech m170 buna uygun kauçuk yoksa bile herhangi bir kauçuk bu fareye uyarlanabilir mi?
Hocam bence yenisine geçin artık. Neden onarım düşünüyorsunuz.
iyi bir fareye sahibim ancak bu fareyi de kablosuz olduğu için kullanmayı düşünüyordumGüzel soru varmı öyle bir şey hiç bir fikrim yok bulamassanda arkadaş cevaplamış zaten
Google'da "Fare Pateni" / "Fare Pedi" gibi aratınca birkaç sonuç çıkıyor, yakın bir büyüklük seçip deneyebilirsiniz isterseniz.
bu iki ürünü düşündüm büyüklükleri denk olmasa bile stok skatezden daha iyi olacak sanıyorumGüzel soru varmı öyle bir şey hiç bir fikrim yok bulamassanda arkadaş cevaplamış zaten
Hocam parayı çöpe atmayın derim gittiği yer kadar bu şekilde. Saygılariyi bir fareye sahibim ancak bu fareyi de kablosuz olduğu için kullanmayı düşünüyordum
bu iki ürünü düşündüm büyüklükleri denk olmasa bile stok skatezden daha iyi olacak sanıyorum
ben aliexpressten blok kare şeklinde skatez sipariş verdim. kendi mousemun skatezi öldüğü ozaman kesip kesip yapıştırıyorum. tavsiye ederim çok paradan kurtarır.Bir farenin altındaki kauçukları nereden bulabilirim? Fare modeli logitech m170 buna uygun kauçuk yoksa bile herhangi bir kauçuk bu fareye uyarlanabilir mi?
mantıklıymış link verirsen bende bir paket sipariş vereyim kenarda dursun.ben aliexpressten blok kare şeklinde skatez sipariş verdim. kendi mousemun skatezi öldüğü ozaman kesip kesip yapıştırıyorum. tavsiye ederim çok paradan kurtarır.
bağlantısını gönderebilir misinizben aliexpressten blok kare şeklinde skatez sipariş verdim. kendi mousemun skatezi öldüğü ozaman kesip kesip yapıştırıyorum. tavsiye ederim çok paradan kurtarır.
mantıklıymış link verirsen bende bir paket sipariş vereyim kenarda dursun.
arkadaş direk yapıştırmış linki0.6mm Mouse Ayaklar Fare Paten Oyun Fare DeÄiÅtirme Ayak Pedleri Kesim DIY - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
şunu 40 TL ye almıştım gayet iyi arada indirim oluyor takip et yakalanırsan al.
Bu arada saktez alacağına yeni mouse al daha mantıklı.
gümrükte falan takılmaz herhalde doğru muyum?arkadaş direk yapıştırmış linki