Neler Yeni

Farenin altındaki kauçuklar nereden bulunur?

coldplay

80+ Bronze
Bir farenin altındaki kauçukları nereden bulabilirim? Fare modeli logitech m170 buna uygun kauçuk yoksa bile herhangi bir kauçuk bu fareye uyarlanabilir mi?

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Hocam bence yenisine geçin artık. Neden onarım düşünüyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uras
Bir farenin altındaki kauçukları nereden bulabilirim? Fare modeli logitech m170 buna uygun kauçuk yoksa bile herhangi bir kauçuk bu fareye uyarlanabilir mi?
Güzel soru varmı öyle bir şey hiç bir fikrim yok bulamassanda arkadaş cevaplamış zaten

AliFii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali Fidancı
Google'da "Fare Pateni" / "Fare Pedi" gibi aratınca birkaç sonuç çıkıyor, yakın bir büyüklük seçip deneyebilirsiniz isterseniz.

coldplay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence yenisine geçin artık. Neden onarım düşünüyorsunuz.
Güzel soru varmı öyle bir şey hiç bir fikrim yok bulamassanda arkadaş cevaplamış zaten
iyi bir fareye sahibim ancak bu fareyi de kablosuz olduğu için kullanmayı düşünüyordum
Google'da "Fare Pateni" / "Fare Pedi" gibi aratınca birkaç sonuç çıkıyor, yakın bir büyüklük seçip deneyebilirsiniz isterseniz.
bu iki ürünü düşündüm büyüklükleri denk olmasa bile stok skatezden daha iyi olacak sanıyorum

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
iyi bir fareye sahibim ancak bu fareyi de kablosuz olduğu için kullanmayı düşünüyordum

bu iki ürünü düşündüm büyüklükleri denk olmasa bile stok skatezden daha iyi olacak sanıyorum
Hocam parayı çöpe atmayın derim :) gittiği yer kadar bu şekilde. Saygılar

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf
ben aliexpressten blok kare şeklinde skatez sipariş verdim. kendi mousemun skatezi öldüğü ozaman kesip kesip yapıştırıyorum. tavsiye ederim çok paradan kurtarır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
ben aliexpressten blok kare şeklinde skatez sipariş verdim. kendi mousemun skatezi öldüğü ozaman kesip kesip yapıştırıyorum. tavsiye ederim çok paradan kurtarır.
mantıklıymış link verirsen bende bir paket sipariş vereyim kenarda dursun.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf
mantıklıymış link verirsen bende bir paket sipariş vereyim kenarda dursun.

şunu 40 TL ye almıştım gayet iyi arada indirim oluyor takip et yakalanırsan al.
Bu arada saktez alacağına yeni mouse al daha mantıklı.
arkadaş direk yapıştırmış linki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,252
Üyeler
165,151
Son üye
Aleksey Rıkov
Top Bottom