Neler Yeni

Yardım Farenin durduk yere kendiğinden kapanması ve daha çalışmaması

phopshen

80+ Bronze
Arkadaşlar durduk yere fare kapanıyor artık sıkıldım bu işten. İlla bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor. Başka bir fare takıyorum o da çalışmıyor, portu değiştiriyorum onda da çalışmıyor. Sebebi ne olabilir? Bu sıralar sık sık olmaya başladı. Nasıl bu sorunu çözerim? Laptop kullanıcısıyım.

Son düzenleme:

QSpammer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
E
Hocam Anakarta sorun olabilir.
Başka bir fare denediğinizde de aynısı oluyorsa %80 Anakart sorunu

QSpammer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
E
Laptop kullanıyorum. Yine aynı sorun mudur?

QSpammer fare çalışmadığında usbyi çekip tekrar taktığım zaman rgbsi yanıyor fakat çalışmıyor. Sonra rgbsi sönüyor.
Hocam Mouse kablosunda veya Mouse Type ta bir sorun olabilir, Çalıştığına %100 Emin olduğunuz bir mouse ile tekrar deneyin eğer çaışmıyorsa Birkaç youtube video'ları ile driver kaldırıp ekleyin eğer olmazsa malesef anakart gg

phopshen

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Mouse kablosunda veya Mouse Type ta bir sorun olabilir, Çalıştığına %100 Emin olduğunuz bir mouse ile tekrar deneyin eğer çaışmıyorsa Birkaç youtube video'ları ile driver kaldırıp ekleyin eğer olmazsa malesef anakart gg
Ya anakart gg olursa tamiri olmaz mı?

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Tuğra
Arkadaşlar durduk yere fare kapanıyor artık sıkıldım bu işten. İlla bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor. Başka bir fare takıyorum o da çalışmıyor, portu değiştiriyorum onda da çalışmıyor. Sebebi ne olabilir? Bu sıralar sık sık olmaya başladı. Nasıl bu sorunu çözerim? Laptop kullanıcısıyım.
sorun farenin usb sinde sorun olabilir fareyi değiştirip deneyin sorununuz çözülecektir umarım

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Tuğra
ve usb girişinin tamirinin zor olacagını sanmıyorum arkadaş biraz bilgisiz yok anakart gg falan diyor korkmayın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fare kapandığı zaman başka bir aktif kullanılan fareyi taktım o da çalışmadı hocam.
anakartta sorun olacagını sanmıyorum ama internet kablosunu takıp deneyin yada hdmi varsa onu deneyin aynı hatayı alırsanız anakartta sorun vardır

phopshen

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ve usb girişinin tamirinin zor olacagını sanmıyorum arkadaş biraz bilgisiz yok anakart gg falan diyor korkmayın hocam

anakartta sorun olacagını sanmıyorum ama internet kablosunu takıp deneyin yada hdmi varsa onu deneyin aynı hatayı alırsanız anakartta sorun vardır
İnternet kablosu dediğiniz ethernet kablosu sanırsam. Evet, o takılı şuanda internetimde bir sıkıntı yok.
Hdmi olarak hiçbir şey yok elimde. Sadece ekran yansıtması için kullanılan koblo var hdmi girişli çıkışlı

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Tuğra
başka bir çözüm yolu aygıt yöneticisini açın sonra Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicilerinin yazısının solundaki aşagı işaretine tıklayın oradan fareyi bulup sag tıklayın ve özellikler ardından sürücüye girip sürücüyü güncelleştir diyin

İnternet kablosu dediğiniz ethernet kablosu sanırsam. Evet, o takılı şuanda internetimde bir sıkıntı yok.
Hdmi olarak hiçbir şey yok elimde. Sadece ekran yansıtması için kullanılan koblo var hdmi girişli çıkışlı
yani windows update falan yap olmassa en son format at başka fikrim yok

phopshen

80+ Bronze
başka bir çözüm yolu aygıt yöneticisini açın sonra Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicilerinin yazısının solundaki aşagı işaretine tıklayın oradan fareyi bulup sag tıklayın ve özellikler ardından sürücüye girip sürücüyü güncelleştir diyin

yani windows update falan yap olmassa en son format at başka fikrim yok
Hangisi benim fare bilmiyorum.
1689974525736.png

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Tuğra
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç