Çok tuhaf bir sorun umarım sorununuzu çözebilirsiniz. İyi forumlar.Teşekkür ederim fakat bu sorun baya rahatsız edici
Geçen valorant oynarken fareyi hareket ettirirken 30fps oynuyormuşum gibi bir düşüklük oluyordu fps düşüşü olmuyordu ama arkadaşlar beni izlerlerken 30fpsmiş gibi yansıyormuştu çok garip bir sorun format çözüm olacaktır fakat daha 15 gün önce attım tekrar atmak istemiyorum şahsen.Bende de fareyi hareket ettirince kullanım artıyor ancak sizinki kadar değil, anormal bir durum var.
Format sonrası sorun ortaya çıktıysa driver kurulumlarında bir eksiklik veya hata olabilir belki. Başka bir şey gelmiyor aklıma, bol şans.Geçen valorant oynarken fareyi hareket ettirirken 30fps oynuyormuşum gibi bir düşüklük oluyordu fps düşüşü olmuyordu ama arkadaşlar beni izlerlerken 30fpsmiş gibi yansıyormuştu çok garip bir sorun format çözüm olacaktır fakat daha 15 gün önce attım tekrar atmak istemiyorum şahsen.
Tahminimce is parcacigi 1 de kalmistir onu fullemeniz gerekir arka plandan kaynaklida olabilir belki we cok kullaniyor bazenHayatımda ilk defa yaşadım bilen var mı ?
Yok yani özellikle öyle olduğunu farkına varmadım.Format sonrası sorun ortaya çıktıysa driver kurulumlarında bir eksiklik veya hata olabilir belki. Başka bir şey gelmiyor aklıma, bol şans.
Yok hayır denedimHareketli arkaplanın da etkisi olabilir mi diye düşünüyorum
arkaplanın fazla kullandığı doğrudur fakat full ayarlarda ben 10fps ve en düşük ayarlarda kullanıyorum ayrıca denedim.Tahminimce is parcacigi 1 de kalmistir onu fullemeniz gerekir arka plandan kaynaklida olabilir belki we cok kullaniyor bazen
Böyle bir sorunla ilk defa karşılaştım yani bir çok insanda ilk defa karlışalacaktır büyük ihtimalle umarım en hızlı şekilde çözüm bulursunuz..Hayatımda ilk defa yaşadım bilen var mı ?
benimde artıyor ama çok az %5 falan sizinki gereksiz artıyor anlamadımHayatımda ilk defa yaşadım bilen var mı ?
Aynen öyle hocam bir anormallik var benimkide artıyor ama bu kadar değil.. hatta çok çok azbenimde artıyor ama çok az %5 falan sizinki gereksiz artıyor anlamadım