Uyum sağlamama ihtimali var en sağlıklısı elinizdeki ram'i satıp aynı ramden 2 tane almak.Şuan ki sistemimde HyperX FURY 8GB 3200Mhz CL16 ram var. 16GB'a yükseltmek istiyorum ama kendisi şuan çok pahalı.
O yüzden CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200MHz CL16 taksam sorun olur mu?
ben farklı 2 adet ram takdım mhz ve cl değerleri aynı idi 3000mhz aldığımda pc siyah ekran veriyordu belli bir süre sonra ondan dolayı 2666 da kullanıyorum şu anda sıkıntısızŞuan ki sistemimde HyperX FURY 8GB 3200Mhz CL16 ram var. 16GB'a yükseltmek istiyorum ama kendisi şuan çok pahalı.
cümleyiben farklı 2 adet ram takdım mhz ve cl değerleri aynı idi 3000mhz aldığımda pc siyah ekran veriyordu belli bir süre sonra ondan dolayı 2666 da kullanıyorum şu anda sıkıntısız
ramleri 3000mhz aldığımda belli bir süre sonra siyah ekran veriyor ancak 2666 da uyumluluk sağladılar sıkıntısız çalışıyor toparladım cümleyi hızlı yazmıştımben farklı 2 adet ram takdım mhz ve cl değerleri aynı idi 3000mhz aldığımda pc siyah ekran veriyordu belli bir süre sonra ondan dolayı 2666 da kullanıyorum şu anda sıkıntısız
Mesaj otomatik birleştirildi:
cümleyi
CL değerleri aynıysa bir şey olmaz gibi ama gene de belli olmaz. Olmadı iade edersiniz.Şuan ki sistemimde HyperX FURY 8GB 3200Mhz CL16 ram var. 16GB'a yükseltmek istiyorum ama kendisi şuan çok pahalı.
Hocam sorun olmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Daha önce cl değeri,mhz değeri farklı birsuru rami yanyana kullandım. Ayriyeten seçtiğiniz ramlerin mhz ve clsi bile aynı neden korkuyorsunuz ki?Şuan ki sistemimde HyperX FURY 8GB 3200Mhz CL16 ram var. 16GB'a yükseltmek istiyorum ama kendisi şuan çok pahalı.
Neden uyum sağlamasın ki?Uyum sağlamama ihtimali var en sağlıklısı elinizdeki ram'i satıp aynı ramden 2 tane almak.
Sağlamayabilir bellek markası, seri numarası bile etkilemişti bende.Hocam sorun olmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Daha önce cl değeri,mhz değeri farklı birsuru rami yanyana kullandım. Ayriyeten seçtiğiniz ramlerin mhz ve clsi bile aynı neden korkuyorsunuz ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden uyum sağlamasın ki?
Aldığınız ramde sorun olmuştur. Cok alakasız ramler bile birbiriyle kombine çalışıyor ddr4 lansmanindaSağlamayabilir bellek markası, seri numarası bile etkilemişti bende.
Siz yaşamadınız veyahut ben yaşadım diye kesin bir şey yok ortada şans işi.Aldığınız ramde sorun olmuştur. Cok alakasız ramler bile birbiriyle kombine çalışıyor ddr4 lansmaninda
Ciddiyim tonlarca ram denedim piyasada ki tüm ramlar elimden geçti kllisre gibi yurtdisinda olan ramleri de kullandım dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadımSiz yaşamadınız veyahut ben yaşadım diye kesin bir şey yok ortada şans işi.