- Reaksiyon skoru
- 310
Murat Gecekondu ziyaret videosunu izlerken adamın interneti öyle bir evde yaşamasına rağmen 15mbps benim 7mbps operatörüde Cigiturk bazı farklı operatörler hızımı artırabilirmi
Paket yükseltmekle alakası yok müşteri hizmetleri en fazla 10mbps alabilirsini dedi onu bile alamıyorum ayrıca altyapıda yokaltyapısı farklıysa 1gbps e kadar olur bakır kabloda bildiğim kadarıyla 50mbps e kadar destekliyor internet paketini de yükseltebilirsin 7 mbps çok az 2015 de kalmışsın sen
Nasıl olcak hocam o iş benim paket 12mbps bölgemin desteklediği 10mbps benim aldığım 7mbps 7 bile değil 6.8 falanevt tabıkıde
adsl varsa 10mbps ye kadar yükseltebilirsinPaket yükseltmekle alakası yok müşteri hizmetleri en fazla 10mbps alabilirsini dedi onu bile alamıyorum ayrıca altyapıda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl olcak hocam o iş benim paket 12mbps bölgemin desteklediği 10mbps benim aldığım 7mbps 7 bile değil 6.8 falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Lady-Of-Ice hocam size bakarmısınız
Vdsladsl varsa 10mbps ye kadar yükseltebilirsin
Müşteri hizmetlerine sordum 10mbps dediAltyapı değerlerine bakmak lazım. Altyapı değerleri kötü ise farklı firmayada geçseniz; sorun devam eder.
Ulaşabilirsem paylaşıcam hocamŞu resimde ki gibi değerlerin olduğu kısmın fotosunu atarsanız. Hat zayıflamanız yüksek, snr düşükse düşük hız alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
FTTC/FTTB-DSL ise 100'e kadar yolu var hocam.altyapısı farklıysa 1gbps e kadar olur bakır kabloda bildiğim kadarıyla 50mbps e kadar destekliyor internet paketini de yükseltebilirsin 7 mbps çok az 2015 de kalmışsın sen
Ulaşabilirseniz atmayı unutmayın.Ulaşabilirsem paylaşıcam hocam