Öneri Farklı Operatörler İnternet Hızını Artırabilir Mı?

X SHADOW X

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Murat Gecekondu ziyaret videosunu izlerken adamın interneti öyle bir evde yaşamasına rağmen 15mbps benim 7mbps operatörüde Cigiturk bazı farklı operatörler hızımı artırabilirmi

altyapısı farklıysa 1gbps e kadar olur bakır kabloda bildiğim kadarıyla 50mbps e kadar destekliyor internet paketini de yükseltebilirsin 7 mbps çok az 2015 de kalmışsın sen

altyapısı farklıysa 1gbps e kadar olur bakır kabloda bildiğim kadarıyla 50mbps e kadar destekliyor internet paketini de yükseltebilirsin 7 mbps çok az 2015 de kalmışsın sen
Paket yükseltmekle alakası yok müşteri hizmetleri en fazla 10mbps alabilirsini dedi onu bile alamıyorum ayrıca altyapıda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl olcak hocam o iş benim paket 12mbps bölgemin desteklediği 10mbps benim aldığım 7mbps 7 bile değil 6.8 falan

@Lady-Of-Ice hocam size bakarmısınız

Paket yükseltmekle alakası yok müşteri hizmetleri en fazla 10mbps alabilirsini dedi onu bile alamıyorum ayrıca altyapıda yok

Nasıl olcak hocam o iş benim paket 12mbps bölgemin desteklediği 10mbps benim aldığım 7mbps 7 bile değil 6.8 falan

@Lady-Of-Ice hocam size bakarmısınız
adsl varsa 10mbps ye kadar yükseltebilirsin

Altyapı değerlerine bakmak lazım. Altyapı değerleri kötü ise farklı firmayada geçseniz; sorun devam eder.

Şu resimde ki gibi değerlerin olduğu kısmın fotosunu atarsanız. Hat zayıflamanız yüksek, snr düşükse düşük hız alabilirsiniz.

1744011858168.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,475
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri