Öneri Farming Simulator 22 Neye Yönelmeliyim?

Hangisiö

• Koyun

Oylar: 2 12.5%
  • At

Oylar: 2 12.5%
  • İnek

Oylar: 1 6.3%
  • Pamuk

Oylar: 5 31.3%
  • Yeni Tarla

Oylar: 6 37.5%

• Oy kullanan toplam üye
    16

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,538
Fs17 56 Fs19 66 saat oynadım sonunda Fs22 aldım 14 saat oynadım bile. Her zamanki gibi orta zorlukta başladım ve öncekilere göre daha zor olmuş bence daha iyi. Şu anda sera ve tavuk ile uğraşıyorum. Toplanabilir 100 oyuncağı toplayıp 1m alacam. Aklımda koyun işine girip kıyafet satışına gitmek var ama farklı şeyler de denemek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

Fsde bütün fabrikalar birbirine bağlı sayılır. Sadece koyunla olmuyordu sanırsam emin değilim. Ben seradan kırıyordum genel olarak parayı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Fsde bütün fabrikalar birbirine bağlı sayılır. Sadece koyunla olmuyordu sanırsam emin değilim. Ben seradan kırıyordum genel olarak parayı
Bugün tüm oyuncakları topladım 1.1m param oldu. Gübre ve verim bonusu 100 arpa ekili tarla aldım. 2.elden ucuza balya makinesi de aldım. Tavuk işini büyüttüm. Koyuna giricem. Bendeki arpalar da yetişince 100 tona yakın arpam olacak oradan ekmek işine geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca serada domates ekiyordum marul geçtim. Kârım %20-30 arttı.

Bugün tüm oyuncakları topladım 1.1m param oldu. Gübre ve verim bonusu 100 arpa ekili tarla aldım. 2.elden ucuza balya makinesi de aldım. Tavuk işini büyüttüm. Koyuna giricem. Bendeki arpalar da yetişince 100 tona yakın arpam olacak oradan ekmek işine geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca serada domates ekiyordum marul geçtim. Kârım %20-30 arttı.
Oyunun kendi modlarına bakmadıysan bak bence çok daha zevkli hale gelebilitor bazı şeylerle. Unuttum hepsini ama yararlı ve zevkli şeyler vardı

• Beğen
Oyunun kendi modlarına bakmadıysan bak bence çok daha zevkli hale gelebilitor bazı şeylerle. Unuttum hepsini ama yararlı ve zevkli şeyler vardı
Zaten içindeki ModHub'dan +20 tane mod yükledim. Bu oyunla gelen şu şeye de bayıldım. Ben GeForce NOW'dan oynuyorum ve her çık-gir yapmamda başka PC bana yansıtıldığından modları tekrar kurmam gerekiyordu ama bunda modlar duruyor.

Zaten içindeki ModHub'dan +20 tane mod yükledim. Bu oyunla gelen şu şeye de bayıldım. Ben GeForce NOW'dan oynuyorum ve her çık-gir yapmamda başka PC bana yansıtıldığından modları tekrar kurmam gerekiyordu ama bunda modlar duruyor.
Geforce now ile oynarken modların durması ilginçmiş. Genelde olmaz. Demek ki bazı oyunlarda oluyor. Bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu. Eyvallah dostum

• Beğen
Geri