Neler Yeni

Fastpay 13 Aralık kampanyası

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Hatırlarsınız ki fastpay bir kampanya yapmıştı 13 Aralık tarihine kadar 100 TL ye kadar alınan oyun kodlarının iadesi 17 Aralık tarihinde yapılacaktı. Neler oldu?
- Sadece ilk satın alınan kodun iadesinin gerçekleşeceği sonradan söylendi ve mesela 5 tane 20 TL kod alan insanlar mağdur oldu
- 1 den fazla kod alan insanların çoğuna en uygun fiyatlı kodun iadesi yapıldı
Ben de 75+19 TL kod almıştım. 17 Aralık tarihinde 19 TL hesabıma yüklendi halbuki ben ilk önce 75 TL lik kodu almıştım. müşteri hizmetlerini aradım yoğunluktan kaynaklı hata olmuş en kısa sürede düzelteceğiz dediler.
Sonrasında 2-3 gün arayla tekrar tekrar aradım her seferinde geçiştirildim. Sonunda 5 Ocak tarihinde param iade edildi kısaca rezilik yani dikkat olun arkadaşlar umarım faydalı olabilmişimdir

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ben 300 TL Steam kod aldım. 3 ayrı hesaptan.300 TL nin hepsini verdiler. Banka hesabıma geri attım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
Hatırlarsınız ki fastpay bir kampanya yapmıştı 13 Aralık tarihine kadar 100 TL ye kadar alınan oyun kodlarının iadesi 17 Aralık tarihinde yapılacaktı. Neler oldu?
- Sadece ilk satın alınan kodun iadesinin gerçekleşeceği sonradan söylendi ve mesela 5 tane 20 TL kod alan insanlar mağdur oldu
- 1 den fazla kod alan insanların çoğuna en uygun fiyatlı kodun iadesi yapıldı
Ben de 75+19 TL kod almıştım. 17 Aralık tarihinde 19 TL hesabıma yüklendi halbuki ben ilk önce 75 TL lik kodu almıştım. müşteri hizmetlerini aradım yoğunluktan kaynaklı hata olmuş en kısa sürede düzelteceğiz dediler.
Sonrasında 2-3 gün arayla tekrar tekrar aradım her seferinde geçiştirildim. Sonunda 5 Ocak tarihinde param iade edildi kısaca rezilik yani dikkat olun arkadaşlar umarım faydalı olabilmişimdir
Arkadaşımda 100₺’lik almıştı. 100₺ yattı. Muhtemelen siz 2 ayrı kod aldığınız için olmuştur.

Top Bottom