Fastpay Dolandırıldıkmı ?

Dostum akbil yüklemesi de yaptın mı?? Çünkü ayın 15'inde o kampanyanın iadesi olacaktı. Dijital kod yüklemesinin 15'inde yapılması imkansız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yok? Ücret iadesi dendi, verilmezse dolandırılmış oluyorsun.
Sana malı verdiyse bu dolandırılmaya girmez.

arkadaşlar akaşama doğru yatırılcak diye biliyorum saat 17.00 yada 18.00 dan sonra yatmaz ise geçmiş olsun

Dostum akbil yüklemesi de yaptın mı?? Çünkü ayın 15'inde o kampanyanın iadesi olacaktı. Dijital kod yüklemesinin 15'inde yapılması imkansız.

Nasıl yok? Ücret iadesi dendi, verilmezse dolandırılmış oluyorsun.
Hayir sadece steam 100 tl pin aldim gelen bu

Sana malı verdiyse bu dolandırılmaya girmez.
Arkadaşım adamların kampanya şu şekildeydi:
Bizden alacağınız ürünlerin 100 TL'ye kadarını biz size 17 Aralıkta iade edeceğiz dediler. Yani oraya yatırdığın para geri sana gelmesi lazım.
Kampanyayı bilmeden konuşmayın.

Kardeşim sana 15 inde iade olmuş. Steam iadesi 17 sinde. Yani bugün.

Hayir sadece steam 100 TL pin aldim gelen bu
Gerçekten inanılmaz ve bir o kadar da imkansız olan bir durum. Çünkü ''Dijital Kod'' geri ödemeleri bugün 17.12 tarihinde yapılacak deniyordu.

Kardeşim sana 15 inde iade olmuş. Steam iadesi 17 sinde. Yani bugün.
Onda bir karışıklık olmuş hocam ya, 17'sinde yatırılacak denilen şey 15'inde verilmez. Eksik bir de. Sen müşteri hizmetlerini ara bir.
Hayir sadece steam 100 TL pin aldim gelen bu

Arkadaşım adamların kampanya şu şekildeydi:
Bizden alacağınız ürünlerin 100 TL'ye kadarını biz size 17 Aralıkta iade edeceğiz dediler. Yani oraya yatırdığın para geri sana gelmesi lazım.
Kampanyayı bilmeden konuşmayın.
Kampanyayı bende biliyorum bende aldım. Ancak bazı 3 5 10 tane alanlar için kampanyayı iptal edebilirler. Belki çoğumuzun okumadığı sözleşmede bu yazabilir anlatmak istediğim bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,730
Üyeler
186,783
Son üye
umutserkan
Geri