Fatih internet sorunu

Reaksiyon skoru
141
Selamlar malum okullar açıldı. Bende fatih internetine bağlanıyorum sonrasında vpnde açıyorum vpnde bağlandı yazıyor fakat uygulamalara girdiğimde internet olmuyor çözümünü bilen arkadaşlar varsa beni aydınlatırsa sevinirim, [psiphon pro] denedin

İyi günler

Selamlar malum okullar açıldı. Bende fatih internetine bağlanıyorum sonrasında vpnde açıyorum vpnde bağlandı yazıyor fakat uygulamalara girdiğimde internet olmuyor çözümünü bilen arkadaşlar varsa beni aydınlatırsa sevinirim, [psiphon pro] denedin

İyi günler
Secure VPN ile bağlan olması gerek.

İyi günler
Kullanmamanızı tavsiye ederim. Kul hakkı olabilir.

Okul interneti degil mi bu ogrenci kullanmayacak da kim kullanacak

Devletin malını şahsi şeyler için kullanıyor. Tanımadığı milyonlarca insanın hakkına girmiş olabilir.
Hocam asıl kullanmazsak kul hakkı olacak, bu internete para ödeniyor fakat akıllı tahtalarda yılda bir kullanılıyor sadece + öğrenciyiz haliyle sürekli ek tarife yada faturalı hatlara lara yetişmiyor

Doğru ya canım tabii ki okul internetini inşaatçıların kullanması gerekiyor demi öğrenciler ne alaka
hocam anlamıyorsunuz herhalde, o internet öğrenciler için olsa şifresini size verirler ve erişimi kısıtlamazlar öyle değil mi ?
O internet akıllı tahtalar, öğretmenler ve yöneticiler için.

hocam anlamıyorsunuz herhalde, o internet öğrenciler için olsa şifresini size verirler ve erişimi kısıtlamazlar öyle değil mi ?
O internet akıllı tahtalar, öğretmenler ve yöneticiler için.
Bize zaten şifresini müdür vermişti zamanında? Kısıtlanmasının sebebi eğitim dışında başka bir görev görmemesi için karıştırmayın.

Bize zaten şifresini müdür vermişti zamanında? Kısıtlanmasının sebebi eğitim dışında başka bir görev görmemesi için karıştırmayın.
o sizin müdürünüzün inisiyatifi olmuş. Normalde verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,914
Üyeler
191,181
Son üye
LynxKN
Geri