Neler Yeni

Fatih internet sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Selamlar malum okullar açıldı. Bende fatih internetine bağlanıyorum sonrasında vpnde açıyorum vpnde bağlandı yazıyor fakat uygulamalara girdiğimde internet olmuyor çözümünü bilen arkadaşlar varsa beni aydınlatırsa sevinirim, [psiphon pro] denedin

İyi günler

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
Can BOZKURT
Selamlar malum okullar açıldı. Bende fatih internetine bağlanıyorum sonrasında vpnde açıyorum vpnde bağlandı yazıyor fakat uygulamalara girdiğimde internet olmuyor çözümünü bilen arkadaşlar varsa beni aydınlatırsa sevinirim, [psiphon pro] denedin

İyi günler
Secure VPN ile bağlan olması gerek.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran

İyi günler
Kullanmamanızı tavsiye ederim. Kul hakkı olabilir.

hikoo

80+ Bronze
Okul interneti degil mi bu ogrenci kullanmayacak da kim kullanacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Devletin malını şahsi şeyler için kullanıyor. Tanımadığı milyonlarca insanın hakkına girmiş olabilir.
Hocam asıl kullanmazsak kul hakkı olacak, bu internete para ödeniyor fakat akıllı tahtalarda yılda bir kullanılıyor sadece + öğrenciyiz haliyle sürekli ek tarife yada faturalı hatlara lara yetişmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Onur Altunay
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Onur Altunay
Doğru ya canım tabii ki okul internetini inşaatçıların kullanması gerekiyor demi öğrenciler ne alaka
hocam anlamıyorsunuz herhalde, o internet öğrenciler için olsa şifresini size verirler ve erişimi kısıtlamazlar öyle değil mi ?
O internet akıllı tahtalar, öğretmenler ve yöneticiler için.

NespaY

80+ Silver
hocam anlamıyorsunuz herhalde, o internet öğrenciler için olsa şifresini size verirler ve erişimi kısıtlamazlar öyle değil mi ?
O internet akıllı tahtalar, öğretmenler ve yöneticiler için.
Bize zaten şifresini müdür vermişti zamanında? Kısıtlanmasının sebebi eğitim dışında başka bir görev görmemesi için karıştırmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Onur Altunay
Bize zaten şifresini müdür vermişti zamanında? Kısıtlanmasının sebebi eğitim dışında başka bir görev görmemesi için karıştırmayın.
o sizin müdürünüzün inisiyatifi olmuş. Normalde verilmez.

Top Bottom