Neler Yeni

FATİH TERİM KİMDİR ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Kafamı öne eğmeme gerek yok, bir türk olarak Galatasarayın kaldırdığı UEFA kupasından gurur duyuyorum, Fatih Terimi de seviyorum. Sadece bazıları bu başarıları göstererek Galatasarayın Fenerbahçe ile denk olmadığını gösteriyor ona üzülüyorum.
Ula geldi bizim MuafA kUpAMız YAPIştIR
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben diğer klüpler içinde dedim Galatasaraylı olsun veya olmasın.

melidoas6

80+ Silver
Fenerbahçeli'yim ama Besim abi gene haklı çıktı
Bu arada komu- o.O2o.O2o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bir yana her kafanın öne eğilip kabul etmesi gereken gerçektir.
Fatih Terim Türkiye'nin en iyi Teknik Direktörü.
Yani futbolla alakam yok adını duydum sadece o yüzden konu açtım

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Yani futbolla alakam yok adını duydum sadece o yüzden konu açtım
Olabilir hocam herkes kimseyi tanıyıp alakadar olmak zorunda değil fakat biraz olsun sporla ilgileniyorsanız bu adamın yeri ayrıdır yani Fenerli dahi olsam 👍

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

mfimmel

80+ Silver
Gençler bu adam kimdir neden adına Netflix te belgesel çekildi onu bu kadar önemli yapan ne?
Türkiyede mi yaşıyorsun ama bilmemen garibime gitti ya çok gençsin ya da futbol gündemine hiç tvden falanda mı denk gelmedin :D

Galatasaray takımıyla UEFA ve Süper Kupa'yı kazandırarak günümüzde bile hala "ilk ve tek" ünvanını koruyan bir kupayı Türkiyeye kazandırmıştır.

Öte yandan tecrübeleri ve başarılarından dolayı birçok taraftar tarafından "imparator" ünvanı almış ve yine birçok kişi tarafından Türkiye futbolunun en iyi teknik direktörü ya da teknik direktörlerinden kabul edilir.

melidoas6

80+ Silver
Türkiyede mi yaşıyorsun ama bilmemen garibime gitti ya çok gençsin ya da futbol gündemine hiç tvden falanda mı denk gelmedin :D

Galatasaray takımıyla UEFA ve Süper Kupa'yı kazandırarak günümüzde bile hala "ilk ve tek" ünvanını koruyan bir kupayı Türkiyeye kazandırmıştır.

Öte yandan tecrübeleri ve başarılarından dolayı birçok taraftar tarafından "imparator" ünvanı almış ve yine birçok kişi tarafından Türkiye futbolunun en iyi teknik direktörü ya da teknik direktörlerinden kabul edilir.
Türkiye de yaşıyorum tv filan bakmam futbola filanda bakmam ilgimi çekmediği için hiç araştırmadım YouTube da görünce merak ettim kim bu adam diye adına duydum ama adına belgesel çekilmesi başta tuhafıma gitti sonradan anladım

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Babam

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Fazlasıyla overrated. Bazıları babamız tribine giriyor onlar favorim.

Top Bottom