Neler Yeni

Fatih'te Yapılan Şeriat Yürüyüşü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

robin

80+ Silver
Arkadaşlar şeriat gelirse dine müslüman olmayanların başına ne geleceğini biliyormusunuz? Veya erkeklerin kaç kadın ile birlikte olmaya izin verildiği? Veya annenizin yada kız kardeşinizin erkekle el sıkışsa sokakta darp edileceğini? Başı açık gezmenin yasak olması gibi şeyleri kabul ediyorsanız, buyrun

Mehmet Anıl

80+ Silver
Arkadaşlar şeriat gelirse dine müslüman olmayanların başına ne geleceğini biliyormusunuz? Veya erkeklerin kaç kadın ile birlikte olmaya izin verildiği? Veya annenizin yada kız kardeşinizin erkekle el sıkışsa sokakta darp edileceğini? Başı açık gezmenin yasak olması gibi şeyleri kabul ediyorsanız, buyrun
cahil kardeşim biraz araştır

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Laiklik elden gidiyeah diyen amcayada selam olsun
Bak 155 i ararım

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Valla en iyisi batıya kaçmak mı denir gitmek mi denir bilmem ama o. Bu ülkeden ne adam akıllı Atatürkçü bir Cumhuriyet olur ne de şeriat. İkisi barış içinde de yaşayamaz zaten. Burada boğulmaktansa kaçmak daha iyi görünüyor. Şeriat gelecek gibi hissediyorum ve 1000$ bet koyuyorum var mı gelen?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
he bende seriatcilara terorıst dedin zannettim kb
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga saçmalamayin seriatte faiz yasak
Aynen çok dini dinliyorlar ya. Şeriatta gelse faiz olacak gelmese de. İktidar değişmediği sürece bummm (bomba patlama sesi*)

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Şehmuscan Yardımcı
Allah'ın soracağı soruları neden soruyorsun ? allah mısın
Hayır eğer müslümansan şeriata uyuyorsun onu söylüyorum. Şeriat Allah ın emridir. Namaz kılmak kuran okumak şeriattandır. Şeriatın manasına bakabilirsin. Şeriat on yasa kısmından bahsediyorsun. Ama şeriatın, ibadet, ahlak kısımları da vardır

Mehmet Anıl

80+ Silver
Aynen çok dini dinliyorlar ya. Şeriatta gelse faiz olacak gelmese de. İktidar değişmediği sürece bummm (bomba patlama sesi*)
şeriat gelse faiz olcak ne demek aga iyice sacmaliyorsunuz

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Ne olacağı umurumda değil bu ülkede de olmasını istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şeriatın bu dönemde iyi bir yönetim biçimi olacağını mı sanıyorsunuz bakın bakalım şeriat ile yönetilen ülkelere hangisi gelişmiş
Bana şeriat ile yönetilen Bİr ülke söylesene ?

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert

Mehmet Anıl