Neler Yeni

fatura garanti yerine geçer mi

iEternalX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
salih bozkurt
Arkadaşlar ekran kartımı satıp 3060ti alacağım ama garanti belgesi yok DA-SISTEM3 kullanıyorum. bugün itopyadan müşteri hizmetlerini arayıp sorduğum da bir sıkıntı çıkarsa fatura garanti yerine geçer gibi bir şey demişti yanlış hatırlıyo da olabilirim tam hatırlamıyorum, yani satacağım kişiye faturayı vermem yeterli mi? faturada bilgilerim falan yazıyor bir de sadece ekran kartı yazmıyor diğer parçalar da yazıyor işlemci anakart vs. bir sıkıntı çıkar mı, ne yapmam lazım? yanlış bir şeyde yapıyor olabilirim hiç 2. el alım satım yapmadım çok bilgim yok bilenler yazabilirse sevinirim.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Evet geçerli. Fatura kesim tarihinden itibaren başlıyor garantiniz.

Dambıldor

80+ Silver
ben garantiye yollarken daha hiç fatura vb vermedim. Seri numarasına göre garantisi doğrulanıp onarılıyor ya da yenisi yollanıyor

iEternalX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
salih bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Urthemiel @Dambıldor peki sadece ekran kartı yazmıyor fatura da diğer parçalar da yazıyor işlemci anakart vs. bir sıkıntı çıkar mı, bu konuda bilginiz var mı? sadece ekran kartını satacağım.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
Yukarıda arkadaşın dediği gibi öyle bir durumda ise seri numarasına bakarlar faturaya gerek kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,055,844
Üyeler
167,726
Son üye
PcBuilder101