Sonraki faturalara bakma gibi bişey var ona bakiyim ben bulamadım cünkuFiyat iyi de şöyle bişey var bazı firmalar 1 ay 159 kalan 11 ay 300 400 TL yapabiliyor yani aldığın paketi bilmiyorum gidip sorman lazım veya yazıyor mu uygulamanda böyle bişey
Evet öyle olur 12 ayın sonunda fiyat artar başka tarifeye geçmen gerekir.Türk Telekom kullanıyorum ve faturalıya geçtim 20GB 750 dk ve 250 sms indirimli tehahütlü 159 TL idi 12 ay boyunca 159 lira olucak demi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Sonraki faturalara bakabiliyormuyum20gb 750dk 159tl değildir aldığın şeyi iyice kontrol et bence arkadaşın dediği gibi ilk 3 ay 159tl olabilir.
Nereden yaptın bu tarifeyi var mı fotoğrafı falan?Sonraki faturalara bakabiliyormuyum
Güncel tutar adıyla uygulamada sonraki fatura gözükür, daha ilerisine bakamazsın.Sonraki faturalara bakabiliyormuyum
Uygulamadan aldım bana özel tekliflerdem benzer tekliflerde var onları gönderebilirimNereden yaptın bu tarifeyi var mı fotoğrafı falan?
Gönder biUygulamadan aldım bana özel tekliflerdem benzer tekliflerde var onları gönderebilirim
Var 50 GB olanı pttcellde 270 lira20gb 750dk 159tl değildir aldığın şeyi iyice kontrol et bence arkadaşın dediği gibi ilk 3 ay 159tl olabilir.
Gönder bi
Evet öyleTürk Telekom kullanıyorum ve faturalıya geçtim 20GB 750 dk ve 250 sms indirimli tehahütlü 159 TL idi 12 ay boyunca 159 lira olucak demi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim