Neler Yeni

Favori F1 Pilotunuz?

En sevdiğiniz f1 pilotu hangisi

• Rubens Barichello

Oylar: 0 0.0%
  • Lance Stroll

• Mika Hakkinen

• Giancarlo Fisichella

• Nico Rosberg

• Lando Norris

• Carlos Sainz

• Juan Pablo Montoya

• Jenson Button

• Felipe Massa

• Robert Kubica

• Oy kullanan toplam üye
    35

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Ankete sadece yakın geçmişte aktif olan pilotları ekledim. Lauda, Senna, Prost, Mansel gibi eski efsaneler bu ankette yok. Çünkü forumdakilerin yüzde 99 u bu pilotları yarıştıkları dönemde izleyememiştir.
Ben yıllardır Alonso ve Kimi arasındayım ama hala aktif yarışıyo olmasından dolayı Alonso abimize bastım oyumu

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Latifi best aga
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ankete sadece yakın geçmişte aktif olan pilotları ekledim. Lauda, Senna, Prost, Mansel gibi eski efsaneler bu ankette yok. Çünkü forumdakilerin yüzde 99 u bu pilotları yarıştıkları dönemde izleyememiştir.
Ben yıllardır Alonso ve Kimi arasındayım ama hala aktif yarışıyo olmasından dolayı Alonso abimize bastım oyumu
Verstappen niye yok reis

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Eskilerden Senna ama tabii ki canlı olarak izlemeye şahit olmadım. F1 izlemeye başlayınca ilgi duydum ve onun yarışlarını izledim ve kendisinin iyi niyetiyle kendisine saygı duymaya başladım. Zamanında Comas'ın kaza yapıp, Sennanın araccından inip yardım etmesi beni derinden etkilemişti herkes oradan öyle geçip giderken Sennanın böyle bir şey yaptığı için. Günümüzde ise Sebastian Vettel demek isterdim fakat fanları sağ olsun kendisinden soğuttular ve Vettel yerine Fernando Alonso demeyi tercih ediyorum.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
Michael'dan sonra yarışanlar arasından Fernando Alonso derim ben. Gençlerden de Norris'i söylerim. Araca göre gayet güzel iş çıkardığını düşünüyorum.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
max verstappen niye yok la

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
max verstappen niye yok la
Max verstappen fanları kendi anketini açabilir asdfghjklş.
Bence de şu an griddeki en iyi en formda pilot tartışmasız Max. Ama sevmiyorum elemanı. Zaten kim en iyi diye tartışmıyoruz en sevdiğimize oy veriyoruz. Max evlat olsa sevilmez

Niye kimse barichello ve kimi ye oy vermedi la 😱

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Max verstappen fanları kendi anketini açabilir asdfghjklş.
Bence de şu an griddeki en iyi en formda pilot tartışmasız Max. Ama sevmiyorum elemanı. Zaten kim en iyi diye tartışmıyoruz en sevdiğimize oy veriyoruz. Max evlat olsa sevilmez

Niye kimse barichello ve kimi ye oy vermedi la 😱

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Piastri olmayınca mecbur taçsız kral Alanso'ya verdik :LOL:
Kralım az bi şey şanslı olsa bi çuval daha şampiyonluğu olurdu. Gittiği takım yerlerde süründü. Alain prost şanssızlığı var o adamda. Yine de ben çocukken kimi çok acayip hızlıydı alonso vs kimi yapıyorum kafamda kimi daha ağır basıyo

Top Bottom