Öneri Fazeon monitör alınır mı?

Alınır, kesinlikle fiyatına göre çok güzel bir monitör. Kendim de kullanıyorum memnun olmadığım tek noktası tilt (aşağı yukarı bakma açısını hareket ettirme) kısmında hareket ettirirken gicirdama oluyor. Belki sadece benimki böyledir bilemiyorum, bu monitöre sahip başka biri de varsa cevap verir belki. Ama tavsiye ederim.

Alınır, kesinlikle fiyatına göre çok güzel bir monitör. Kendim de kullanıyorum memnun olmadığım tek noktası tilt (aşağı yukarı bakma açısını hareket ettirme) kısmında hareket ettirirken gicirdama oluyor. Belki sadece benimki böyledir bilemiyorum, bu monitöre sahip başka biri de varsa cevap verir belki. Ama tavsiye ederim.
Teşekkürler ghosting vb şeyler oluyor mu peki

Teşekkürler ghosting vb şeyler oluyor mu peki
Ghosting, ölü piksel ve ışık sizmasi yoktu. Renkleri ve kontrast oranı da çok güzel bir monitör. Monitor biraz piyango işi ama bu fiyat bandında bence başka alternatifi yok, ktc nin renk gamutu buna kıyasla daha kötü. Standı da gayet sağlam, tek eksisi aşağı yukarı hareket ettirirken gıcırtı yapması o da sadece benimle alakalı olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kullandım ghosting olmuyor, ancak ölü piksel çıktığı için iade ettim. Yerine KTC veya AOC alacağım.
Sizde fazeon monitörü aşağı yukarı hareket ettirirken gıcırtı var mıydı?

Ghosting, ölü piksel ve ışık sizmasi yoktu. Renkleri ve kontrast oranı da çok güzel bir monitör. Monitor biraz piyango işi ama bu fiyat bandında bence başka alternatifi yok, ktc nin renk gamutu buna kıyasla daha kötü. Standı da gayet sağlam, tek eksisi aşağı yukarı hareket ettirirken gıcırtı yapması o da sadece benimle alakalı olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde fazeon monitörü aşağı yukarı hareket ettirirken gıcırtı var mıydı?
Hocam ona bakmadım çünkü inceleme fırsatım olmadı. Ölü pixeli görür görmez bir gün sonra iade ettim. Ama ghostingi inceleme fırsatım oldu, en yüksek overdrive ayarında ghosting neredeyse yok. Ben ghosting konusunda çok memnun kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri