FAZEON MONİTÖRLER ALINIR MI ?

Reaksiyon skoru
1
görsel_2025-10-17_213349911.webp

Merhaba, Fazeon yeni bir marka olduğu için bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

1-bu ürünü aldığımda monitörde herhangi bir sorun çıktığı zaman bir muhatap bulabilecek miyim yetkili bir servisi var mı tamir ve onarımı yapacaklar mı ?

2-monitörü aldığımda zamanla bu zaman bir yıl veya daha fazla olabilir ghosting, yırtılma , ışık sızması gibi bu tarz sorunlar çıkar mı ?

Ekler

• 1760726004608.webp
    1760726004608.webp
    45.3 KB · Hit: 6
fazeon alacağına tüplü monitör al daha iyi
Niye ön yargılı yaklaşıyorsun ki?

Malzeme kalitesi düşüktür ona lafım yok ama başka markalar daha pahalıya VA panel satarken adamlar IPS panel satıyor.

Alıntıyı görüntüle
Merhaba, Fazeon yeni bir marka olduğu için bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

1-bu ürünü aldığımda monitörde herhangi bir sorun çıktığı zaman bir muhatap bulabilecek miyim yetkili bir servisi var mı tamir ve onarımı yapacaklar mı ?

2-monitörü aldığımda zamanla bu zaman bir yıl veya daha fazla olabilir ghosting, yırtılma , ışık sızması gibi bu tarz sorunlar çıkar mı ?
Fazeon Amerika'lı ama Çin'de başka markalara üretim yaptıran bir marka. MSI, Tharmaltake gibi markaların ürün hazırlattığı fabrikalarda üretim yaptırdıklarını iddia ediyorlar. Doğru olabilir ama markanın üreticiden ne istediği de önemli. Bazı monitörleri ve PSU'ları güzel çıkmıştı ama bu modeli hakkında bilgi yok.

Ben yan ekran olarak kullanıyorum ve çok memnunum, peki sen nerede kullandın da bu mesajı yazıyorsun? Boş konuşup konuları kirletme.
çok karasız kaldım sen bu fotoğrafını eklediğim monitörümü yan ekran olarak kullanıyorsun

Uygunsuz Dil
Ben yan ekran olarak kullanıyorum ve çok memnunum, peki sen nerede kullandın da bu mesajı yazıyorsun? Boş konuşup konuları kirletme.
Nerde nasıl konuşacağımı sana mı soracam evladım ? gevezelik yapma kes sesini.

200 Hz Fazeon monitörüm var 4 bin tl'ye almıştım sanırım, içinde BOE üretimi panel kullanıyor bendeki model. Işık sızması var onun dışında memnunum. Bu model hakkında bir fikrim yok maalesef sadece marka yeterli değil monitör almak için, mutlaka gerçek test arayın.

Geri