MSİ G2412 İncelemesi
Şuanda itopyada indirimi olan bildiğiniz bir model var MSİ G2412 ve özeliklerinede baktığımızda bu fiyata çok iyi bende 60hz monitörümden kurtulmak için pazartesi akşamı sipariş verdim konuya geçelim.
Kargo ne zaman geldi?
Pazartesi akşamı sipariş verildi ertesi gün bolt kargo tarafından teslim alındığına dair mesaj geldi ondan sonraki günde saat 12'de geldi.
Kutu içeriği
Monitörün adaptörü, 1 Adet Display port, Geriye kalanlar genel monitör kurulumu için.
Monitör girişleri
1 Display girişi 2 HDMI var.
170Hz gerçek mi?
Display port'u ekran kartına bağlandığınızda maksimum 165hz alabiliyorsunuz yapmanız gereken monitörün ayarlarından Overlock'u açmak açtığınızda windows'dan yükselticeksiniz ve ilk aldığınızda 60hz olarak geldiğini unutmayın.
Renkler nasıl?
60hz TN panelden geçmiş biri olarak renklere bayıldım hepsi çok canlı monitörü ilk aldığınızda parlaklık yüksek oluyor onu monitör ayarlarından kısmanız gerekiyor.
Ölü piksel testi
Herhangi bir ölü piksel görmedim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ghosting testi
Pek anladığım bir şey değil ama fotoğrafta aşırı az bir şekilde var ama normal duruyor kısacası ghosting yok diyebiliriz.
Alıntıyı görüntüle
Işık sızması varmı?
Genel IPS panel'deki ışık sızması var ışık sızması fazla olan bir monitörden geçen biri olarak hiç rahatsız etmedi
G-SYNC Varmı? (NVIDIA)
NVIDIA denetim masasında var açık olarak gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
ÖZET alınır mı? ( Yorumum )
60hz TN panelden geçmiş biri olarak çağ atlamış gibi hisettim bilgisayarımın hızlı olduğunu videoların kaliteli olduğunu bu monitörü alınca anladım. Peki bu parayı hakediyor mu? Sonuna kadar hakeden bir monitör zaten kasım ayı bitiğindede bu monitörün pahalanıcağını düşünüyorum bu fiyata kalmıcak gibi bu fiyatlarda çok rakibi olduğuda söylenmez kronik sorunu olmayan bir model olduğu için kesinlikle almanızı tavsiye ederim tek eksiği PİVOT özeliğinin olmaması bence.
Elimden geldiğince güzel bir konu hazırlamaya çalıştım umarım beğenmişsinizdir yorumda tartışalım iyi günler.