Gece Gece Güldüm sağolasın birader canım burger king menü çektide forza 5 aldım kartta para yok yarın gömerim bende :dDün 2 menü gömdüm burger kingden ikisinide megaya büyüttüm en az 2 litre kola +2 mega patates ve 2 burger yedim hormon eksikliğim olduğundan kiloda almıyom ve hala yaşadığıma göre sana bişe olm
hormon eksikliği nasıl belli oldu günde 800gram cici bebe yiyom + arada bi tost hatay usulü felan alamıyom hiç kilo bende 60kg 1.93 boyDün 2 menü gömdüm burger kingden ikisinide megaya büyüttüm en az 2 litre kola +2 mega patates ve 2 burger yedim hormon eksikliğim olduğundan kiloda almıyom ve hala yaşadığıma göre sana bişe olmaz
uzun zamandır karbonhidrat tüketiyorum kilo 60 artmada yok azalmada artarsa 62 oluyor sonra 58 e düşüyorgaliba kandaki oksijen azalıyor bide dişlerine çok zararlı aşınmasına sebep oluyor şekerde cabası bence
bendede aynı durum çok hızlı düşüyor 63 ten 60 a 58 e düştüğünde gözüm felan kararmaya başlıyo artıkuzun zamandır karbonhidrat tüketiyorum kilo 60 artmada yok azalmada artarsa 62 oluyor sonra 58 e düşüyor
baba bu harika ya yazın çalışıyorum ben yazın oyunları yiyecekleri satın al geç pcye üff üffbendede aynı durum çok hızlı düşüyor 63 ten 60 a 58 e düştüğünde gözüm felan kararmaya başlıyo artık
Alıntıyı görüntüle
günde 1 paket gömüyom bundan bitti tabi şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
markadan bişey olmaz heralde 400k girmesin sonra
Hocam benim boy kısa kiloda almıyom obez olan yaşıtlarımdan fazla yiyorum 12 yaşında 1,otuzbirdim onu hatırlıyorum arkadaşlarım 1,5+Ydı geneldehormon eksikliği nasıl belli oldu günde 800gram cici bebe yiyom + arada bi tost hatay usulü felan alamıyom hiç kilo bende 60kg 1.93 boy
Çok leziz bişey bu bebis bisküvisibendede aynı durum çok hızlı düşüyor 63 ten 60 a 58 e düştüğünde gözüm felan kararmaya başlıyo artık
Alıntıyı görüntüle
günde 1 paket gömüyom bundan bitti tabi şimdi
markadan bişey olmaz heralde 400k girmesin sonra
yazın 100 paket depolamayı düşünüyom bizim burdaki toptancıda tanesi 70 3 taneden fazla alınca birazdaha ucuza denk geliyodu heraldebaba bu harika ya yazın çalışıyorum ben yazın oyunları yiyecekleri satın al geç pcye üff üff
garip ya yiyom gidiyo hemen karnım şuan şişti biraz max 15 dakkaya iner son lokmaları yiyodum zaten discord moderatörü gibiyim yattığım yerden alamıyomHocam benim boy kısa kiloda almıyom obez olan yaşıtlarımdan fazla yiyorum 12 yaşında 1,otuzbirdim onu hatırlıyorum arkadaşlarım 1,5+Ydı genelde
Çok leziz bişey bu bebis bisküvisi
Bende öyleyazın 100 paket depolamayı düşünüyom bizim burdaki toptancıda tanesi 70 3 taneden fazla alınca birazdaha ucuza denk geliyodu heralde
garip ya yiyom gidiyo hemen karnım şuan şişti biraz max 15 dakkaya iner son lokmaları yiyodum zaten discord moderatörü gibiyim yattığım yerden alamıyom
Dayı bende çok içiyom , hararet alıyo resmen.2.5l pepsi içtim bugün bir zararı var mı varsa ne olabilir ?