Neler Yeni

Fazla Pepsi Tüketimi Hakkında Danışacağım.

cvex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Arslan
2.5l pepsi içtim bugün bir zararı var mı varsa ne olabilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Talha Açıkgöz
Dün 2 menü gömdüm burger kingden ikisinide megaya büyüttüm en az 2 litre kola +2 mega patates ve 2 burger yedim hormon eksikliğim olduğundan kiloda almıyom ve hala yaşadığıma göre sana bişe olmaz

grasdiyas

80+ Silver
galiba kandaki oksijen azalıyor bide dişlerine çok zararlı aşınmasına sebep oluyor şekerde cabası bence

cvex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün 2 menü gömdüm burger kingden ikisinide megaya büyüttüm en az 2 litre kola +2 mega patates ve 2 burger yedim hormon eksikliğim olduğundan kiloda almıyom ve hala yaşadığıma göre sana bişe olm
Gece Gece Güldüm sağolasın birader canım burger king menü çektide forza 5 aldım kartta para yok yarın gömerim bende :d

grasdiyas

80+ Silver
Dün 2 menü gömdüm burger kingden ikisinide megaya büyüttüm en az 2 litre kola +2 mega patates ve 2 burger yedim hormon eksikliğim olduğundan kiloda almıyom ve hala yaşadığıma göre sana bişe olmaz
hormon eksikliği nasıl belli oldu günde 800gram cici bebe yiyom + arada bi tost hatay usulü felan alamıyom hiç kilo bende 60kg 1.93 boy

cvex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Arslan
galiba kandaki oksijen azalıyor bide dişlerine çok zararlı aşınmasına sebep oluyor şekerde cabası bence
uzun zamandır karbonhidrat tüketiyorum kilo 60 artmada yok azalmada artarsa 62 oluyor sonra 58 e düşüyor

grasdiyas

80+ Silver
uzun zamandır karbonhidrat tüketiyorum kilo 60 artmada yok azalmada artarsa 62 oluyor sonra 58 e düşüyor
bendede aynı durum çok hızlı düşüyor 63 ten 60 a 58 e düştüğünde gözüm felan kararmaya başlıyo artık

1714939928971.jpeg

günde 1 paket gömüyom bundan :D bitti tabi şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

markadan bişey olmaz heralde 400k girmesin sonra

cvex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak Arslan
bendede aynı durum çok hızlı düşüyor 63 ten 60 a 58 e düştüğünde gözüm felan kararmaya başlıyo artık

Alıntıyı görüntüle

baba bu harika ya yazın çalışıyorum ben yazın oyunları yiyecekleri satın al geç pcye üff üff

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Talha Açıkgöz
hormon eksikliği nasıl belli oldu günde 800gram cici bebe yiyom + arada bi tost hatay usulü felan alamıyom hiç kilo bende 60kg 1.93 boy
Hocam benim boy kısa kiloda almıyom obez olan yaşıtlarımdan fazla yiyorum 12 yaşında 1,otuzbirdim onu hatırlıyorum arkadaşlarım 1,5+Ydı genelde

Alıntıyı görüntüle

Çok leziz bişey bu bebis bisküvisi

grasdiyas

80+ Silver
baba bu harika ya yazın çalışıyorum ben yazın oyunları yiyecekleri satın al geç pcye üff üff
yazın 100 paket depolamayı düşünüyom bizim burdaki toptancıda tanesi 70 3 taneden fazla alınca birazdaha ucuza denk geliyodu heralde

Hocam benim boy kısa kiloda almıyom obez olan yaşıtlarımdan fazla yiyorum 12 yaşında 1,otuzbirdim onu hatırlıyorum arkadaşlarım 1,5+Ydı genelde

Çok leziz bişey bu bebis bisküvisi
garip ya yiyom gidiyo hemen karnım şuan şişti biraz max 15 dakkaya iner son lokmaları yiyodum zaten discord moderatörü gibiyim yattığım yerden alamıyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Talha Açıkgöz
yazın 100 paket depolamayı düşünüyom bizim burdaki toptancıda tanesi 70 3 taneden fazla alınca birazdaha ucuza denk geliyodu heralde

garip ya yiyom gidiyo hemen karnım şuan şişti biraz max 15 dakkaya iner son lokmaları yiyodum zaten discord moderatörü gibiyim yattığım yerden alamıyom
Bende öyle

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,054
İsim
Abdullah Aydoğdu
Havalar bayağı soğudu bu aralar pek gülümsemiyorsun herhalde. Bir sırıt da ısınalım.

Top Bottom