bekle derim hocam indirimden ziyade fc24 ile ilk çıkış fiyatları aynı olacakmış. sezon bitti oyunda bitti sayı
bekle derim hocam indirimden ziyade fc24 ile ilk çıkış fiyatları aynı olacakmış. sezon bitti oyunda bitti sayılır.
bekle derim hocam indirimden ziyade fc24 ile ilk çıkış fiyatları aynı olacakmış. sezon bitti oyunda bitti sayılır.
aynen muhtemelen karıyer oynarım sadece bir de evet ya o konuda haklısin oyun her sene aynı sekilde cıkıyor ama emin olamadım alıp almama konusunda belki onun yerine days gone alırım tesekkürlerkariyer oynayacaksan al tabi ki bu soruyu şuan sorduğuna göre de ut kasmıcaksındır ut kasmıcaksan 25 i bekleme bence her sene aynı kariyeri ısıtıp ısıtıp getiriolar
fc24 bitti hocam
sektörde onların dışında oyun yapıncısı yok ve o yüzden bu kadar rahat 0 rekabet ile oyun yapıp her sne ısıtıp ünümüze faiş fiyattan atıyorlarkariyer oynayacaksan al tabi ki bu soruyu şuan sorduğuna göre de ut kasmıcaksındır ut kasmıcaksan 25 i bekleme bence her sene aynı kariyeri ısıtıp ısıtıp getiriolar
24 bıttı bıtıcek eylulde 25 gelıyo ındırım geldıgı gıbı alSTEAM İNDİRİMİNDE FC24 13 DOLARA DÜŞMÜŞ SİZCE ALMALI MIYIM YOKSA FC25 İ Mİ BEKLİYİM 25 ÇIKTIĞI ZAMAN YİNE BÖYLE BİR İNDİRİM OLUR MU ACABA DİYE KARARSIZ KALDIM NAPMALIYIM SİZCE?
aynen oyle yapıcam umarim boyle buyuk indırım gelır oyun cıkınca24 bıttı bıtıcek eylulde 25 gelıyo ındırım geldıgı gıbı al
hemen gelmez 2 ay sonra felan adam akıllı ındırım gelır ancaaynen oyle yapıcam umarim boyle buyuk indırım gelır oyun cıkınca
kesinlikle ya mecburiyetten FC alıcaz artıksektörde onların dışında oyun yapıncısı yok ve o yüzden bu kadar rahat 0 rekabet ile oyun yapıp her sne ısıtıp ünümüze faiş fiyattan atıyorlar
evet evet kesin karar verdim bekliyorumkariyer oynicaksan bile yeni sezonda oynamanın zevki bambaşka. ve oynanışta da yenilikler olabilir. her açıdan beklemek en mantıklısı. zaten futbol seviyosan fifaya vereceğin 300-500 fazlası gözüne gelmez.
olsun mecbur onu da bekleyecegimhemen gelmez 2 ay sonra felan adam akıllı ındırım gelır anca