Fc 24 ultimate team ayarlar bozuluyor

Memo06

80+
Reaksiyon skoru
14
Ultimate team kısmına girmeden önce antrenman modu vs giriyorum ayarlarım normal klavye ile oynuyorum. Ultimate team den rivals maçına girince ok yönleri değişiyor k l j ve Space tuşuna geçiyor. O ayarlar klasik mod ayari biliyorum ama ben üstten kendi özel ayarimi seçtiğim halde , eac yapıp girdiğim de de kendi ayarım çıkıyor ama kontrol edemiyorum. Şimdi aklınıza ozaman k l j nin olduğu yere ok yönlerini ata dersiniz onu yaptım bu seferde num pad de yapılan beceri hareketleri oka geçti karman çorman bisey oluyor. Yardım edebilecek var mı

Ekler

• 20231130_233341.jpg
    20231130_233341.jpg
    1.9 MB · Hit: 539
  • 20231130_233333.jpg
    20231130_233333.jpg
    2.1 MB · Hit: 224
dostum sorununu çözebildin mi b endede aynısı oluyor

dostum sorununu çözebildin mi b endede aynısı oluyor
knk çözdüm, bu motivasyon ayarları mı oluyordu ismini unuttum şimdi k l j ve space tuşları sanırım onlara atanan tuşlar yön verme tuşları onlarla yer değiştir. yeni kayıt aç , yapabilirsen önce ayarlarını sıfırla sadece 1 tane özel ayar olursa daha iyi sonra daha cok karısıyor bende anlamadım.

knk çözdüm, bu motivasyon ayarları mı oluyordu ismini unuttum şimdi k l j ve space tuşları sanırım onlara atanan tuşlar yön verme tuşları onlarla yer değiştir. yeni kayıt aç , yapabilirsen önce ayarlarını sıfırla sadece 1 tane özel ayar olursa daha iyi sonra daha cok karısıyor bende anlamadım.
anladım sağolasın özele bakar mısın

Geri