Fc24 Defans yapılmıyor?

ersevinn

80+
Reaksiyon skoru
88
Beyler Fc24 denen oyunda nasıl defans yapılıyor ???? Hız+x e basılı tutuyorum olmuyor gelişmiş savunma gelmiş ytdan video izledim herif paralel koşup x e basıp topu alıyor benim x kesinlikle çalışmıyor. Adama otomatik gitmeyi saymıyorum bile. Taktiği olan var mı?

Daha önceden pes oynadıysan zor geliyor olabilir ben şahsen x'i nadir kullanırım kare ve l2 ile defans yaparım. Doktorfut kanalının rehberlerini izleyebilirsin basitçe anlatıyor.

Daha önceden pes oynadıysan zor geliyor olabilir ben şahsen x'i nadir kullanırım kare ve l2 ile defans yaparım. Doktorfut kanalının rehberlerini izleyebilirsin basitçe anlatıyor.
İyide usta.fifada da hep x ti

LT tuşuyla akrep savunması yapacaksın. Tam zamanında da X'e basıp ayağını adamın önüne atacaksın.

Birde adama otomatik koşmuyor

Birde adama otomatik koşmuyor
Pes serisiden fifaya geçen biri olarak bu sorunu çok fazla yaşıyorum. Çözüm aslında oyun ayarlarından SAVUNMA'yı Eski savunma-taktiksel savunma-gelişmiş savunma olarak teker teker deneyip bulmak. çünkü doğru düzgün çalışmıyor. bende gelişmiş savunmada otomatik koşarken arkadaşımın bilgisayarında eski savunmada koşuyor bir başka arkadaşımın ise taktikselde. Fifanın çok fazla saçmalığı var artık tekel olduğu için kafalarına göre takıldıklarını düşünüyorum.

Her zaman x e basılı tutma L2(LT) basılı tutup hızlı defans yapmanı öneririm sürekli müdahele yapmaya çalışma oyuncuyu sıkıştır yorulduktan sonra müdahele işe yarar aceleci davranma youtube dan defansla alakalı videolar izle önerimdir

Geri