Öncelikle şunu düşünmek lazım, bilgisayara tonla para veriyorsun, internete para veriyorsun monitör klavye vb aksesuarlara para veriyorsun veya tek parça laptop alıp kasaya verdiğin paranın 3 katını veriyorsun üstüne dünyanın fan sesi oluyor, konsol alıyorsun oyunlar PC'ye göre daha pahalı, gamepad alıyorsun para ödüyorsun, elektriğe para ödüyorsun vs vs. anlayacağınız sürekli bir şeylere para ödüyorsunuz hadi gençken aile evindesiniz ileride kendi evinize çıkınca daha da zorlaşıyor bu iş. Kimseyi bilemezsiniz adam işten eve gelince günde taş çatlasın 2 saat eğlenmek istediği şeye çocuğunun rızkını vermek istemiyor olabilir, vermelidir çünkü e-hırsızlık sayılır ama vermiyorsa da adama hırsız muamelesi yapmanın manası yok. Tabii ki şunu diyebilirsiniz her şeye para veriyorsun buna da ver, her şeye para verdiğiniz için buna para kalmıyor kaldı ki hayatında hiç FIFA oynamamıştır 23 kırıldı oynar beğenir, 25 çıkınca alır ben kütüphanemde olan oyunun çok azını korsan denemeden almışımdır. %70-80ini önce korsan denedim beğenmeyeceğim belki oyunu, videoda göründüğü gibi olmayacak, satın alıp iade ile uğraşmak yerine korsan indirip geri silersiniz. 1.Dünya ülkesinde yaşamıyoruz maalesef öyle alalım beğenmesek de kütüphanede kalsın amaaan diyecek lüks olmuyor genelde, en azından benim yok.