Neler Yeni

Fc24 sahibiydim ve bu yüzden fc25 indirimle 8 dolara düşmüştü

Tuna Fish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuna
bende bunu satın aldım satın aldıktan sonra kartımdan para çekildi fakat kütüphaneme oyun yansımadı satın alım geçmişine baktığımda şöyle bir şey yazıyordu:

Bu satın alım Steam ödeme almaya çalıştığından beklemede.

Satın alma işleminiz tamamlanıp ödemeniz tahsil edildiğinde, faturanız e-posta ile size gönderilecek ve ürün kütüphanenize eklenecektir.

Eğer satın alımınız başarısız olursa Steam size, 72 saat içerisinde tekrar satın alım yapmayı deneyebileceğiniz (indirimle birlikte) bağlantıyı içeren bir e-posta gönderecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yapacağım? bilgisi olan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf can duman
bende bunu satın aldım satın aldıktan sonra kartımdan para çekildi fakat kütüphaneme oyun yansımadı satın alım geçmişine baktığımda şöyle bir şey yazıyordu:

Bu satın alım Steam ödeme almaya çalıştığından beklemede.

Satın alma işleminiz tamamlanıp ödemeniz tahsil edildiğinde, faturanız e-posta ile size gönderilecek ve ürün kütüphanenize eklenecektir.

Eğer satın alımınız başarısız olursa Steam size, 72 saat içerisinde tekrar satın alım yapmayı deneyebileceğiniz (indirimle birlikte) bağlantıyı içeren bir e-posta gönderecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yapacağım? bilgisi olan var mı
Yeterli cevap verilmiş gibi sanki. Bekleyeceksin başka çözümü yok gibi duruyor iptal olursada indirimli tekrar alabileceksin diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,498
Üyeler
165,364
Son üye
kulll