Evet, bir daha bölebilirsiniz ve performans kaybı olmaz.-İmzada belirtilen hard diskim zaten 700GB ve 250GB olarak bölünmüş durumda bir daha bölebilir miyim üçüncü oluşacak disk performans kaybına veya sorunlara sebep olur mu?
Grub ekranı gelecek ve hangisine geçmek istiyorsunuz diye soracak.-Bilgisayar açılırken hangi işletim sistemi otomatik başlatılacak?
Bence bu hack işlerini bırakıp önce normal bir Linux dağıtımı kullanmalısınız, Linux Mint gibi.-Son olarak hiç linux kullanmamış olan sadece bu eğitim setini öğrenen ben Kali Linux'dan mı başka bir işletim sisteminden mi başlamalıyım.
Videoları izlemedim fakat başlıklara bakıldığında Kali Linux'un içindeki toolların kullanımını gösteriyor. Bildiğiniz gibi Kali günlük kullanım için değilde hack tarzı şeyler için kullanılıyor. Bir süre Linux Mint kullanıp sonra yine Kali Linux'a geçebilirsiniz. Ayrıca Kali yerine Parrot ve BlackArch gibi dağıtımlara da bakabilirsiniz.Bu eğitim serisini bitirmişdim ama siz yine de halen Linux'da öğrenmem gereken şeylerin olduğunu söylüyorsanız Linux Mint'e bakacağım.