Neler Yeni

fdsdfsdhgfhf

S@|1H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Hasgül
hbvcvcnhgjhghfg

Son düzenleme:

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
disk yönetiminden bölebilirsin performans kaybı olmaz*. istersen biostan direkt ayarlayabiliyorsun kali kendliğinden açılsın diye .

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
-İmzada belirtilen hard diskim zaten 700GB ve 250GB olarak bölünmüş durumda bir daha bölebilir miyim üçüncü oluşacak disk performans kaybına veya sorunlara sebep olur mu?
Evet, bir daha bölebilirsiniz ve performans kaybı olmaz.

-Bilgisayar açılırken hangi işletim sistemi otomatik başlatılacak?
Grub ekranı gelecek ve hangisine geçmek istiyorsunuz diye soracak.

-Son olarak hiç linux kullanmamış olan sadece bu eğitim setini öğrenen ben Kali Linux'dan mı başka bir işletim sisteminden mi başlamalıyım.
Bence bu hack işlerini bırakıp önce normal bir Linux dağıtımı kullanmalısınız, Linux Mint gibi.

S@|1H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Hasgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xcvxcvbnbnvnbvcv

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: kyoi

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bu eğitim serisini bitirmişdim ama siz yine de halen Linux'da öğrenmem gereken şeylerin olduğunu söylüyorsanız Linux Mint'e bakacağım.
Videoları izlemedim fakat başlıklara bakıldığında Kali Linux'un içindeki toolların kullanımını gösteriyor. Bildiğiniz gibi Kali günlük kullanım için değilde hack tarzı şeyler için kullanılıyor. Bir süre Linux Mint kullanıp sonra yine Kali Linux'a geçebilirsiniz. Ayrıca Kali yerine Parrot ve BlackArch gibi dağıtımlara da bakabilirsiniz.

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
Dual boot yani. Yapimi mantikli gayet stabil ve guzel bir sekilde kullanirsiniz. Ama abazi Linux dagitimlarinda pcyi kapat dediginizde direk elektrigi kesiyor. Windowstaki gibi sakin sakin kapatmiyor tek sorunu bu. Ha bir de eger Kali icin kullancaksaniz tavsiye etmem zaten cok hafif bir dagitim virtualbox veya WmVare kullanirsaniz daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eger Hacking ogrenmek istiyorsan ilk basta Linux ogrenmen lzm onun icin de https://tryhackme.com/room/linux1 bu linke bakmanizi tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,714
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom