Neler Yeni

Felsefe Hocamız bize sınav yapacak ne yapmalıyım

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
Felsefe Hocamız sofienin dünyası sokratesin savunması ve troleybüs problemi kitaplarından 40 soruluk sınav yapacak ama ben okumadım sınav pazartesi olacak ne yapmalıyım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
ne sınavı bu filozof olma sınavımı bizde sadece akıl yürütme ilk nerde çıktı fln sordu

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Özetlerine bakacaksın kanka başka türlü yetişmez gibi internete yazarsın "x kitap özeti" gibisinden

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Felsefe Hocamız sofienin dünyası sokratesin savunması ve troleybüs problemi kitaplarından 40 soruluk sınav yapacak ama ben okumadım sınav pazartesi olacak ne yapmalıyım
Hoca sınavın bu kitaplardan olucagini ne zaman dedi. Çunku o sofienin dünyası arkadaşımda var ve 500 küsür sayfa. Yani baya önceden söylemesi gerek bence. Üstelik 3 kitaptan sorcakmis

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoca sınavın bu kitaplardan olucagini ne zaman dedi. Çunku o sofienin dünyası arkadaşımda var ve 500 küsür sayfa. Yani baya önceden söylemesi gerek bence. Üstelik 3 kitaptan sorcakmis
evet önce söyledi ama ilk başta erteledim sonra da sınavlar başladı zamanım olmadı

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
knkm Allah dünyaya 4 kitap gönderdi 1 inden sorumlu tuttu bizi

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Oturuyorsun masanın başına uyku vaktine kadar çalışıyorsun

Top Bottom