Neler Yeni

Feminazilere karşı ne yapmalı

smsísmαíl

80+ Silver
eğer seninle muhattap olurlarsa nap*im de geç
yoksa sen onlara karışma
görmezden gelmeye çalış
bYan deĞiL kAdıN 🦍 🦍 🦍

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
Hiç bulaşma bir şey de yapma yaparsan gidip ailelerine söylerler başına iş alırsın.
Takmamaya çalış, mümkünse.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ALLAHTAN bizim sınıfta o tiplerden yok biraz şanslıyım yapman gereken şu eğer feminist bir erkek varsa ona porçay dinlet sadece kızlarsa git sınıf değiştir o ortamda bulunma bile

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
Sana bulaşirlarsa napim veya bayan de :)

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Böyle boş insanlar çok hangisini takacaksın sana nasıl davranıyorlarsa sende onlara daha sert davran ergenlerle dolu bir dünyadayız

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Feminist ile tartişmaya girme feminazi ile ayni ortamda bulunma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR