Hiç bulaşma bir şey de yapma yaparsan gidip ailelerine söylerler başına iş alırsın.Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
Görmezden gelKarşılık vermemek en iyi susturma yoludur.
Sana bulaşirlarsa napim veya bayan deSınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
Böyle boş insanlar çok hangisini takacaksın sana nasıl davranıyorlarsa sende onlara daha sert davran ergenlerle dolu bir dünyadayızSınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).