Feminazilere karşı ne yapmalı

eğer seninle muhattap olurlarsa nap*im de geç
yoksa sen onlara karışma
görmezden gelmeye çalış
bYan deĞiL kAdıN 🦍 🦍 🦍

Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
Hiç bulaşma bir şey de yapma yaparsan gidip ailelerine söylerler başına iş alırsın.
Takmamaya çalış, mümkünse.

ALLAHTAN bizim sınıfta o tiplerden yok biraz şanslıyım yapman gereken şu eğer feminist bir erkek varsa ona porçay dinlet sadece kızlarsa git sınıf değiştir o ortamda bulunma bile

Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
Sana bulaşirlarsa napim veya bayan de :)

Böyle boş insanlar çok hangisini takacaksın sana nasıl davranıyorlarsa sende onlara daha sert davran ergenlerle dolu bir dünyadayız

Feminist ile tartişmaya girme feminazi ile ayni ortamda bulunma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,658
Son üye
ismailkartalw
Geri