Feminazilere karşı ne yapmalı

Feminizmin aslında amacı bu değil. Amacından farklı yerlere çeken kişiler yüzünden gerçek FEMİNİSTlere bunu demen yanlış.
İste bu yüzden diyoruz ya Femi - nazi yoksa feminist sadece kadın erkek eşit olsun diyen kişidir

Dostum umarım 2006-7 tayfa değilsindir umarım aşırı şımarık bi kız kitlesi geliyor instalardan engelledim hepsini istek atanları

Liseyle alakası yok 9. Sınıfım 4 yıl boyunca aynı sınıfta olucaz anlamında dedim onu
Off o zaman zor.. benim sınıftanda ümidim düşüktü kesin zorbalık yaşarım diye düşündüm ama kafa dengi iyi insanlara denk geldim sana en iyi tavsiyem ailen ile danış sınıf değiştirme talep etsinler

Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
Boş ver tm tm anladık haklısınız de git oradan deli ile uğraşılmaz isterlerse Lgbti ye katılsanlar kimin umrunda 🤷‍♂️

git onlara bir tane beyin hediye et

kadın erkek eşittir kabullenmek çok zor olmasa

Dostum umarım 2006-7 tayfa değilsindir umarım aşırı şımarık bi kız kitlesi geliyor instalardan engelledim hepsini istek atanları
Doğru bu arada yaşıy kızlarım aşırı egoist ve şımarık %90 2007liler daha da kötü oetaokuldyken görmüştüm 😢

Al iki eline de birer keleş :D Çok umursama, onlara "napim" demenden sonra beyinlerini çok fazla kullanamadıkları için boş boş bakınacaklardır. Yoklarmış gibi davran.

Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
bizdede var her zaman 5-6 kişi toplanıp erkeklere saldırıyorlar karşılık verirsande disipiln hocalara söylüyoruz hocalar ilgilenmiyor sınıfta 7. sınıf olmalarına ramen nelerle ilgili konuşuyorlar anlayamazsın benim ağzım açık kalıyor

Feminist kadın erkek eşitliğini savunan kişilere denir. Ama bazı insanlar feminizm adı altında kadınları Allah katına çıkarmaya çalışıyorlar. Yazık... :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler
192,634
Son üye
Vadosuno
Geri