Neler Yeni

Feminazilere karşı ne yapmalı

G.P.U

80+ Silver
Feminizmin aslında amacı bu değil. Amacından farklı yerlere çeken kişiler yüzünden gerçek FEMİNİSTlere bunu demen yanlış.
İste bu yüzden diyoruz ya Femi - nazi yoksa feminist sadece kadın erkek eşit olsun diyen kişidir

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
Dostum umarım 2006-7 tayfa değilsindir umarım aşırı şımarık bi kız kitlesi geliyor instalardan engelledim hepsini istek atanları

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Uygunsuz davranış
Öl feminist öl feminist öl ki
dünya daha güzel bir yer olsun
öl feminist öl feminist öl
allahın laneti üzerine olsun

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Liseyle alakası yok 9. Sınıfım 4 yıl boyunca aynı sınıfta olucaz anlamında dedim onu
Off o zaman zor.. benim sınıftanda ümidim düşüktü kesin zorbalık yaşarım diye düşündüm ama kafa dengi iyi insanlara denk geldim sana en iyi tavsiyem ailen ile danış sınıf değiştirme talep etsinler

G.P.U

80+ Silver
Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
Boş ver tm tm anladık haklısınız de git oradan deli ile uğraşılmaz isterlerse Lgbti ye katılsanlar kimin umrunda 🤷‍♂️

Komando41.

80+ Silver
kadın erkek eşittir kabullenmek çok zor olmasa

Avolay

80+ Gold
Dostum umarım 2006-7 tayfa değilsindir umarım aşırı şımarık bi kız kitlesi geliyor instalardan engelledim hepsini istek atanları
Doğru bu arada yaşıy kızlarım aşırı egoist ve şımarık %90 2007liler daha da kötü oetaokuldyken görmüştüm 😢

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Al iki eline de birer keleş :D Çok umursama, onlara "napim" demenden sonra beyinlerini çok fazla kullanamadıkları için boş boş bakınacaklardır. Yoklarmış gibi davran.

.RBO.

80+ Silver
Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
bizdede var her zaman 5-6 kişi toplanıp erkeklere saldırıyorlar karşılık verirsande disipiln hocalara söylüyoruz hocalar ilgilenmiyor sınıfta 7. sınıf olmalarına ramen nelerle ilgili konuşuyorlar anlayamazsın benim ağzım açık kalıyor

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Feminist kadın erkek eşitliğini savunan kişilere denir. Ama bazı insanlar feminizm adı altında kadınları Allah katına çıkarmaya çalışıyorlar. Yazık... :/

Top Bottom