Feminazilere karşı ne yapmalı

Reaksiyon skoru
98
Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).

Off bide daha yeni liseye geçtim 4 yılım bunlarla boşa gitmez inş alışıcaz artık.

Feminizmin aslında amacı bu değil. Amacından farklı yerlere çeken kişiler yüzünden gerçek FEMİNİSTlere bunu demen yanlış.
Gerçek insani (?) ''feministler'' meclisten dışarı.

Son düzenleme:
Feminizmin aslında amacı bu değil. Amacından farklı yerlere çeken kişiler yüzünden gerçek FEMİNİSTlere bunu demen yanlış.
Haklısın genelde hak veririm gerçek feministlere ama bunlar bambaşka bir boyut

Sınıfımda baya feminazi var feminist değil direk feminazi ve kadınların üstün olduğunu düşünüyorlar bütün erkekleri aşşağılıyorlar. aşırı derecede sinirleniyorum ve sinirimi tutamayan birisiyim, birisi bana ters laf edicekte yumruğu suratına çakıcam diye korkuyorum ne yapmalıyım(kötü de olsa kadına el kalkmaz).
benim eski sınıfta çok vardı.

Kaç kaç kaç kaç. Sonra yanlarına gidip porçay izlet.

• Hahaha
Reaksiyonlar: memz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri