Neler Yeni

feminizm ve feminazizm arasındaki ince çizgi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ülkemizde milyonlarca ben feministim diyen sahte feministler var . bunlar yüzünden gerçek feminizm öldü
sahte feminizm=kadın-kedi-köpek-erkek
bu mantıktalar
ama gerçek feminizm kadınların hakkını savunur kadını üstün görmez erkeği aşşa görmez gerçek feminizm kadınları haksız şekilde yapılanları savunmaktır her olayda kadını üstün görmek değildir
polis olayından sonra ben bıktım bu feminazilerden bu insanlara sesleniyorum lütfen ama lütfen feminazizim değil feministlik yapın

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
ülkemizde milyonlarca ben feministim diyen sahte feministler var . bunlar yüzünden gerçek feminizm öldü
bu mantıktalar
ama gerçek feminizm kadınların hakkını savunur kadını üstün görmez erkeği aşşa görmez gerçek feminizm kadınları haksız şekilde yapılanları savunmaktır her olayda kadını üstün görmek değildir
polis olayından sonra ben bıktım bu feminazilerden bu insanlara sesleniyorum lütfen ama lütfen feminazizim değil feministlik yapın
Gerçek feminist erkeklerin ''Kadınlar yapamaz'' dediği şeyi yaparak kadınların da erkeklerden farkının olmadığını gösterir saçını keserek veya koltuk altı kıllarını kesmeyerek feminist olunmaz.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Feministliğin amacı kadın ve erkek eşitliğini sağlamaktı. Şimdi farklı bir noktaya geldi.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçek feminist erkeklerin ''Kadınlar yapamaz'' dediği şeyi yaparak kadınların da erkeklerden farkının olmadığını gösterir saçını keserek veya koltuk altı kıllarını kesmeyerek feminist olunmaz.
bunu anlamak lazım bi file maymunluk yaptıramayız bu yüzden yazarken sinirliydim eşitlik deil adalet olmalıdır sadece orada fikir ayrılığındayım bence feminizm kadın erkek adaletini sağlamaktır bence

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
kadınları çok yüksekte tutuyoruz herkes eşittir bu sayede kadına şiddet artıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
bu mantıktalar
Feministler ikiye ayrılır: Türk feministler ve diğerleri.

Top Bottom