Neler Yeni

Fen Lisesi Vs Anadolu Lisesi

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Sayısal kesin düşünüyorsan den lisesi daha iyi olur
karasıszsan iyi bir anadolu lisesi de iyidir

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
teşekkürler arkadaşlar

Hangisi daha iyi? Aralarında ne kadar fark var?
ben 8.sınıfım yakında sınava giricem.
bileyim bari.
Ben Anadolu lisesinde okuyorum
Fen lisesi de güzeldir ama ağırlık sayısal var yani sayısalın iyiyse fen lisesine git
Ha bir de şu var fen lisesi çok ağır

MertuA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Ali Şentürk
Twitter
mertpirlo
Sonuçta üni sınav sonucuna bakmak lazım. Sınav sonucu da sende bitiyor. Tabi ki öğretmenlerin etkisi var ama benim edindiğim tecrübeye göre anlatayım. Öğretmen lisesinden anadolu lisesi olmuş bir lisede okudum, öğretmenler bana göre iyiydi sıkıntı yoktu ama önemli olan sınıfın çoğunluğu.Eğer çoğunluk ders çalışıyorsa sen de çalışıyorsun ama çoğunluk çalışmıyorsa bundan etkileniyorsun. Fen kazanmaya bak

ahenk'

80+ Silver
Fen gibi olan Anadolu liseleri de var. Ki en iyi ortam bu okukdadır bence. Fen lisesinde ise genel olarak herkes derslerine çalışır ve birbirini kıskanma çok olur (gördüğüm kadarıyla)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fen lisesinde genelde sayısallar olur. Dil veya eşit düşünüyorsan güzel bir Anadolu'ya gir derim

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
fen lisesinde genelde sayısalcılar okur. sosyal bilimler lisesinde genelde sözelciler/eşit ağırlıkçılar okur. anadolu lisesinde de ikisini de ortalama düzeyde yapabilenler okur.

ahenk'

80+ Silver
Ortamın güzel olursa, kaliteli insanlarla arkadaşlık kurarsan sınavın için mental olarak da güçlenirsin. Ha bu arada lisede 10. Sınıfta herkesin foyası ortaya çıkıyor bir süre kimse ile sırrını paylaşma.

trevor_lency67

80+ Bronze
ikisi de iyi,puanın tutuyorsa zaten direkt Fen'e git ama tutmazsa adrese dayalı gidersen de ortalama bir A.L de yeterlidir

Top Bottom