Knk fenler genellikle daha yüksek puanlı oluyor. Nerede yaşıyorsunSelam arkadaşlar yarın lgs var iyi anadolu lisesilerinin puanları çok yüksek. Bende fen lisesinden hukuk kazanabilir miyim onu merak ettim?
Tam karar vermediğim için sb istemiyorumFen liselerinde sayısal ağırlıklı oluyor hatya çoğu fen lisesinde ea sınıfı bile olmuyor. Yaşadığın şehirde sosyal bilimler yoksa veya gitmke istemiyorsan bilemem. Fen lisesinden kazanılır ama senin için zorlayıcı olur
aslında okulla alakası yok senin çalışmana kalmış ortaokulda durumun nasıldı bilemem ama sadece dersi derste dinlesen yeter ama lisede göreceksin sadece ders yetmeyecek kendininde çalışman gerek o yüzden iş sana kalmış benim imam hatipten tıpa giden arkadaşım var sen düşün, artık lise sana ve çalışmana bağlı yoksa okulun adı sırf adı olsun diye konmuş tabi ki düz anadolu ile fen fark edecektir ama arayı kapatmaya bak şimdiden iyi şanslarSelam arkadaşlar yarın lgs var iyi anadolu lisesilerinin puanları çok yüksek. Bende fen lisesinden hukuk kazanabilir miyim onu merak ettim?