Neler Yeni

Fen lisesinden hukuk kazanılırmı?

Doğuhan

80+ Silver
Selam arkadaşlar yarın lgs var iyi anadolu lisesilerinin puanları çok yüksek. Bende fen lisesinden hukuk kazanabilir miyim onu merak ettim?

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Fen liselerinde sayısal ağırlıklı oluyor hatya çoğu fen lisesinde ea sınıfı bile olmuyor. Yaşadığın şehirde sosyal bilimler yoksa veya gitmke istemiyorsan bilemem. Fen lisesinden kazanılır ama senin için zorlayıcı olur

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Her liseden her bölümü kazanabilirsin. Meslek liselerinde falan kötü öğretmenler olabilir ancak her öğrenci yks de her puan türünden bölüm yazabiliyor, yeterince emekle her bölüme girebilirsin.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
120 kişiden ya 1 ya 2 kişi çıkıyor. Onlar da okul yönetimiyle anlaşıp sayısal derslere girmek yerine sözel ağırlıklı derslere katılıyorlar.

cemtastan2301

80+ Gold
Fen lisesi sayısal lisesi knk, hukuk ise sözel. Sosyal bilimler lisesi daha uygun olur bence. Ben sosyal bilimler lisesine gidiyorum ve benim de hedefim hukuk. Sözel ağırlıklı ders görüyoruz bu hukuk için büyük avantaj.

Doğuhan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fen liselerinde sayısal ağırlıklı oluyor hatya çoğu fen lisesinde ea sınıfı bile olmuyor. Yaşadığın şehirde sosyal bilimler yoksa veya gitmke istemiyorsan bilemem. Fen lisesinden kazanılır ama senin için zorlayıcı olur
Tam karar vermediğim için sb istemiyorum

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
okulun pek bi önemi yok ya eğer çalışmayı bırakmazsan kötü okul bile işine yarayabilir 1.lik kontenjanı mesela fark atarsın sanırım ama aldığın puanla bi okula gitmen tercihim olur

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Selam arkadaşlar yarın lgs var iyi anadolu lisesilerinin puanları çok yüksek. Bende fen lisesinden hukuk kazanabilir miyim onu merak ettim?
aslında okulla alakası yok senin çalışmana kalmış ortaokulda durumun nasıldı bilemem ama sadece dersi derste dinlesen yeter ama lisede göreceksin sadece ders yetmeyecek kendininde çalışman gerek o yüzden iş sana kalmış benim imam hatipten tıpa giden arkadaşım var sen düşün, artık lise sana ve çalışmana bağlı yoksa okulun adı sırf adı olsun diye konmuş tabi ki düz anadolu ile fen fark edecektir ama arayı kapatmaya bak şimdiden iyi şanslar ;) edit: (bu arada 9-10 iyi tut sallama en çok lazım olacak olan onlar kendimden biliyorum sonra 11 de tyt yetiştirmekte zorlanırsın.)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hukuk istiyorsan Fen lisesine gitmeni kesinlikle önermem.

Top Bottom