Mustafa Saffet fen lisesi.Hadi tek soru tek cevap yapalım. Hangi liseye gittin? (çalışmadım, çalışsaydım yapardım gibi şeyler yazma.)
Bu arada ben LGS kolay diye bir şey demedim ortaokul konuları kolay
Mustafa Saffet fen lisesi.Hadi tek soru tek cevap yapalım. Hangi liseye gittin? (çalışmadım, çalışsaydım yapardım gibi şeyler yazma.)
Dostum sınav bitti zaten 95 aldımUsta hoca sınav konuları fln söylemedimi o konulara çalış
Eski konuymuş tarihine bakmadım öyle yazdım k.bDostum sınav bitti zaten 95 aldım![]()
Dostum benim istediğim Anadolu lisesi 418 puanla alıyor günlük çalışma önerin var mı nasıl çalıştın da fen lisesini kazandınMustafa Saffet fen lisesi.
Bu arada ben LGS kolay diye bir şey demedim ortaokul konuları kolay
Matematiğe çok asılmalısın, bol bol deneme çözmelisin. eksiklerinİ analiz edip düzeltmeye çalışmalısın. ben bol bol soru çözüyordum yani biraz fazla çalışırsan istediğin yeri kazanman kolaylaşır. Ben uzman değilim sadece kendi yaptıklarımı anlatmaya çalıştım. kendi rutinin varsa bozma benceDostum benim istediğim Anadolu lisesi 418 puanla alıyor günlük çalışma önerin var mı nasıl çalıştın da fen lisesini kazandın
Aga bunlar önemli degilki lgs yi hedefliyosan95 aldım![]()
%3,16 dilimdeyim. Nitelikli liseye gidiyorum, ortaokul kolay.Hadi tek soru tek cevap yapalım. Hangi liseye gittin? (çalışmadım, çalışsaydım yapardım gibi şeyler yazma.)
Sorun varsa sorabilirsiniz Fen dersim çok iyidir.Arkadaşlar fen sınavım var 8. Sınıfım fenden çok iyi anlayanlar var mı
Dostum bitti sınavım 95 aldımSorun varsa sorabilirsiniz Fen dersim çok iyidir. Denemelerde 20 net yapıyorum. 100 aldım sınavdan.