Lgs de fen lisesi kazanılır mı?

Şuanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.6 ile yüzde 2,5 arası
0.94 yapmış biri olarak
Neterin gayet iyi
Benim senemde ben bunu sözeli fulleyip matematikte de 2 boş 2 yanlış yaparak yaptım

0.94 yapmış biri olarak
Neterin gayet iyi
Benim senemde ben bunu sözeli fulleyip matematikte de 2 boş 2 yanlış yaparak yaptım
Hocam o kadar mat bana da yeter nasıl çalıştınız bu saatten sonra yetişir mi?

benim matematiğim çok kötüydü. ama öyle böyle değil. bende bi hocamın tavsiyesiyle fen ve türkçe çalıştım . türkçenin en zor olduğu senelerden birinde 19 D, feni 18D yaptım. matematik kolaydı ama 8 net yaptım. %7 yüzdelik dilim. matematik yapabilsem varya uff. senin netler iyi reis bozmazsan alırsın gibi sınava bağlı biraz

benim matematiğim çok kötüydü. ama öyle böyle değil. bende bi hocamın tavsiyesiyle fen ve türkçe çalıştım . türkçenin en zor olduğu senelerden birinde 19 D, feni 18D yaptım. matematik kolaydı ama 8 net yaptım. %7 yüzdelik dilim. matematik yapabilsem varya uff. senin netler iyi reis bozmazsan alırsın gibi sınava bağlı biraz
Teşekkürler hocam ben de benzerim ama sadece matematik bi tık daha iyi umarım kazanırım

iyi bir anadolu kazansan da olur kardeşim fen lisesinin müfredatı ağır anadoluda okuyup tıp kazanan da cok en iyi anadoluyu hedefle bence

Geri